Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihai Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

ACTUALIZARE 17:35 FORT organizeaza proteste de amploare in toata tara, incepand cu 3 noiembrie Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) anunta, intr-un comunicat trimis Redactiei, ca va organiza, incepand cu 3 noiembrie, ample manifestatii de protest, atat in Capitala, cat si la nivel national, pentru a determina Guvernul Tudose sa renunte la cresterea accizelor la carburanti. ---------- Pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, a declarat astazi premierul Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci din cauza ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, potrivit Agerpres.

Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza accizei

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu s-a majorat din cauza accizei, iar daca transportatorii ameninta cu greva nu poate sa le spuna sa nu faca.

Premierul Tudose: Benzina nu s-a scumpit din cauza supraaccizei ci din cauza fenomenelor din Golful Mexic

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca pretul carburantilor nu a crescut in Romania din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic.

Premierul Mihai Tudose, explicatii cu privire la cresterea pretului la carburanti

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful.

Mihai Tudose, noi declaratii halucinante: Preturile nu au crescut din cauza accizelor, ci din cauza fenomenelor meteo din Golful Mexic

Premierul Mihai Tudose nu se dezminte. Dupa ce saptamana trecuta a declarat ca uraganele din zonele petroliere ale Statelor Unite sunt responsabile pentru scumpirea carburantilordin.

Deputat PNL, atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. VIDEO

Invitata la emisiunea La Ordinea Zilei,deputatul PNL, Carmen Harau a atacat dur guvernul lui MihaiTudose din cauza supraaccizei la carburanti. Domniile lor gasesc tot felul de.

ANUNTUL BOMBA facut de premierul Mihai Tudose dupa PROTESTELE din fata Guvernului

Update 15. 10: in urma discutiilor pe care sindicalistii le-au avut cu premierul Mihai Tudose, s-a ajuns la concluzia ca se ia in analiza netransferarea contributiilor. Legat de cele doua.

S-au sfarsit negocierile dintre sindicate si premierul Mihai Tudose. Se cauta solutii de compensare

Update 15. 10: in urma discutiilor pe care sindicalistii le-au avut cu premierul Mihai Tudose, s-a ajuns la concluzia ca se ia in analiza netransferarea contributiilor. Legat de cele doua.

Victor Ponta l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru intalnirea cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru intalnirea cu omologul bulgar, Boiko Borisov, si pentru reluarea sedintelor comune de Guvern.

Premierul Mihai Tudose, la Varna: Cred ca in maximum un an, Romania si Bulgaria sunt in Spatiul Schengen

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, marti, la Varna, ca are convingerea ca, in maximum un an, si Romania si Bulgaria vor fi in Spatiul Schengen.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )