Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru intalnirea cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru intalnirea cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru intalnirea cu omologul bulgar, Boiko Borisov, si pentru reluarea sedintelor comune de Guvern. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Uraganul Liviu produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a-l ataca pe fostul coleg de partid Liviu Dragnea si de a critica deciziile luate de Guvernul Tudose.

Fiul generalului Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii lui Ceausescu, lucreaza pentru premierul Mihai Tudose

Adrian Vlad, fiul generalului Iulian Vlad, lucreaza in acest moment la Corpul de Control al premierului Mihai Tudose, a dezvaluit sambata, pe blog, jurnalistul Catalin Prisacariu.

VIDEO Premierul Mihai Tudose, suparat pe bancheri pentru evolutia Robor: Colegii de la BNR au fost putin plecati de acasa. Ce raspunde Adrian Vasilescu

Dupa cresterea alarmanta a indicelui Robor din ultimele zile, Premierul Mihai Tudose ii cheama la raport pe reprezentantii BNR. Premierul a spus, vineri ca, probabil, colegii de la BNR au fost putin plecati de acasa, pentru ca era rolul bancii nationale sa intervina.

Premierul Mihai Tudose, la Varna: Cred ca in maximum un an, Romania si Bulgaria sunt in Spatiul Schengen

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, marti, la Varna, ca are convingerea ca, in maximum un an, si Romania si Bulgaria vor fi in Spatiul Schengen.

Uraganele au scumpit benzina in Romania. Mihai Tudose isi bate joc de romani

Mihai Tudose pare ca isi bate joc de romani cu cele mai recente declaratii. Premierul spune, cu privire la scumpirea carburantilor, ca nu supracciza este responsabila, ci uraganele din zonele.

Victor Ponta, declaratie fara precedent: Tara noastra a intrat in razboi!

Fostul premier Victor Ponta anunta ca Romania, alaturi de Germania, Franta si Italia a intrat intr-un razboi. Romania e pacalita de marii lideri mondiali, transmite Ponta, pentru ca tara.

Victor Ponta: Uraganul Liviu chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, scrie luni, pe contul sau de Facebook, despre Uraganul Liviu, care chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )