Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei

Premierul Mihai Tudose revine cu noi precizari pe tema cererilor UDMR de autonomie locala in Secuime. in calitate de roman si de prim-ministru, refuz orice dialog legat de autonomia unei. continuă pe Antena3

Mihai Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. Este o incalcare a Constitutiei

Premierul Mihai Tudose a precizat joi, pe contul sau de Facebook, ca refuza orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei, care reprezinta o incalcare a Constitutiei.

Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei; discutiile despre autonomia Tinutului Secuiesc sunt in afara legii

Premierul Mihai Tudose afirma joi intr-o postare pe Facebook, referindu-se la rezolutia adoptata la inceputul saptamanii de trei formatiuni maghiare - UDMR, PPMT si PCM - privind autononia Tinutului Secuiesc, ca refuza orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei si ca discutiile pe aceasta tema sunt in afara legii.

Mihai Tudose, catre UDMR: REFUZ orice dialog legat de AUTONOMIA Tinutului Secuiesc

Mihai Tudose loveste dur in UDMR! Premierula precizat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. in calitate de roman si.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

Mihai Tudose: Nu renunt la ideea restructurarii

Mihai Tudose a declarat, dupa sedinta PSD, ca nu vrea sa renunte la ideea restructurarii Guvernului si va face propuneri in cadrul unei noi reuniuni a Comitetului executiv al social-democratilor, care va.

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Mihai Tudose trimite Corpul de Control la CNAIR. Toate contractele sunt verificate

Corpul de Control al premierului Mihai Tudose face, joi dimineata, o inspectie la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mihai Tudose vrea sa verifice tot ce inseamna contracte si.

Mihai Tudose: Gica Popescu este consilierul meu incepand de azi si va coordona pregatirea Romaniei pentru CE 2020

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca l-a numit pe Gica Popescu consilierul sau pe teme de sport si ca-i va incredinta coordonarea intregului proiect prin care Romania trebuie sa pregateasca infrastructura necesara ca tara coorganizatoare a Campionatului European de Fotbal din 2020. Aveam nevoie de cineva care sa cunoasca fenomenul fotbalistic si care sa aiba cursuri de management sportiv. I-am incredintat totul lui Gica Popescu, a declarat Tudose.

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei: Eu nu mai am ce sa discut cu ministrul de Interne, m-a mintit. Daca-si da demisia, o accept!

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )