Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mihai Tudose, scos din minti de intrebarile jurnalistilor: Eu nu stiu de unde tot scoateti lucrul acesta

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, scos din minti de intrebarile jurnalistilor: Eu nu stiu de unde tot scoateti lucrul acesta

Mihai Tudose a avut, marti, o noua iesire nervoasa in discutia cu jurnalistii. Premierul a fost enervat de doua intrebari: una legata de rectificarea bugetara iar cealalta privind modificarile pe. continuă pe Antena3

Reactia premierului, dupa ce Victor Ponta a sustinut ca Mihai Tudose va prelua conducerea PSD: in niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose a raspuns, luni, intrebarilor jurnalistilor privind speculatiile lansate de fostul premier Victor Ponta conform carora seful Executivului va prelua conducerea PSD.

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de activitatea sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale- Surse

Premierul Mihai Tudose se declara nemultumit de activitatea actualului presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), Aurel Gheorghe, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. De altfel, colaborarea dintre cei doi nu ar fi fost foarte buna nici in perioada in care Mihai Tudose detinea functia de ministru al economiei.

Mihai Tudose: CAS si CASS vor fi platite de angajator si anul viitor

Premierul Mihai Tudose spune ca modul in care sunt platite contributiile CAS si CASS nu se schimba. intrebat ce se va intampla cu CAS-urile si CASS-urile de anul viitor, Tudose a.

Mihai Tudose: Sistemul contributiilor sociale ramane ca si pana acum, toate vor fi platite de angajator/ Taxa de solidaritate este ingropata si ea

Sistemul contributiilor sociale ramane cum este acum si anul acesta si cel viitor, a spus marti premierul Mihai Tudose. Se obtinea prea putin si era prea mare deranjul, a declarat premierul. Despre taxa de solidaritate, Tudose spune ca o putem trece la categoria discutate si uitate.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

Mihai Tudose: L-am invins pe Victor Ponta

Prim-ministrul Mihai Tudose a participta la deschiderea Campionatelor Nationale de sah pentru echipe de juniori, competitie care are loc in perioada 22-29 iulie. Prezent la aceasta competitie, Mihai Tudose.

Florian Bodog, aproape sa fie demis de Mihai Tudose: Premierul i-a dat ultimatum doua zile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, are termen pana joi pentru a prezenta raportul privind campania de constientizare asupra necesitatii vaccinarii copiilor. Premierul Mihai Tudose i-a transmis acestuia c.

Mihai Tudose: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se va face prin Parlament. E un proiect mult prea important

Premierul Mihai Tudose a punctat marti ca proiectul privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi adoptat in Parlament in baza unei intiative legislative, nu prin ordonanta in Guvern.

Premierul Mihai Tudose: Fondul Suveran va fi adoptat in Parlament. Este un lucru mult prea important

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat in Parlament, dupa ce fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat ca i s-ar fi sugerat sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta.

Un politist a ADORMIT in timp ce ii asigura paza lui Mihai Tudose in vizita de la Chisinau (FOTO)

Premierul Mihai Tudose a efectuat vineri o vizita in Republica Moldova. Din timpul acestei vizite s-a iscat si un scandal in Republica Moldova, pentru ca un politist care se ocupa cu securitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )