Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: Un targ de Craciun in Piata Victoriei nu e chiar o idee inspirata

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose: Un targ de Craciun in Piata Victoriei nu e chiar o idee inspirata

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose nu vrea targ de Craciun in Piata Victoriei: Nu cred ca e cea mai inspirata alegere

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului, apreciind totodata ca primarul general al Capitalei, Ga.

Primaria Capitalei a aprobat desfasurarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei in perioada in care este posibil sa aiba loc noi proteste

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste, informeaza.

Gabriela Firea explica decizia de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei

Hotararea Primaria Capitalei de a organiza targul de sarbatori in Piata Victoriei, unde au loc mitingurile impotriva modificarii legilor Justitiei, a starnit comentarii critice in mediul virtual. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca organizarea unui nou targ de Craciun vine in intampinarea preferintelor tuturor bucurestenilor.

Mihai Tudose despre angajatii APIA care protesteaza in fata Guvernului: Un director din teritoriu primeste 12.497 lei/ Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult

Premierul Mihai Tudose nu se arata impresionat de problemele ridicate de angajatii APIA Agentia Plati si Interventie pentru Agricultura) care protesteaza in Piata Victoriei, chiar in timpul sedintei de Guvern. Apropo de salarizare, apropo de manifestatiile din fata Guvernului, informatie publica cat are unul dintre domnii din fata: 12. 498 lei salariul lunar. un director de la APIA, din teritoriu. Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult, a afirmat premierul la inceputul sedintei de Guvern.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Sper ca isi va de seama

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Raspunsul primarului Capitalei

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Tudose nu vrea targ de Craciun in Piata Victoriei

Tudose nu vrea targ de Craciun in fata Guvernului, acolo unde se strang protestatarii. Premierul a declarat, joi, ca nu este o decizie inspirata, motivand ca in zona nu sunt nici.

Protestatarii anunta ca nu vor renunta la manifestatiile din fata Guvernului, unde va avea loc un targ de Craciun: NU plecam din Piata Victoriei!

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste. Detalii.

Protestatarii anunta ca nu vor renunta la manifestatiile din fata Guvernului, unde va avea loc un targ de Craciun: NU plecam din Piata Victoriei!

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste. Detalii.

Mihai Tudose: Nu cred ca e cea mai inspirata decizie un targ de Craciun in mijlocul Pietei Victoria

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului. Replica lui Tudose vine dupa ce Primaria Capitalei a anuntat organizarea unui targ de Craciun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )