Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Premierul Mihai Tudose a declarat ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie prin lege. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, premierul a spus ca vinovati pentru situatia tragica din. continuă pe Antena3

Mihai Tudose vrea vaccinarea obligatorie, prin lege

Premierul vrea sa introduca, prin lege, obligativitatea vaccinarii copiilor. Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi necesar ca Romania sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie, prin intermediul Institutului Cantacuzino.

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar CAS si CASS vor fi platite in continuare de catre angajator

Premierul Mihai Tudose a avut joi o prima discutie cu reprezentanti ai sindicatelor si ai patronatelor pe teme de interes major pentru partenerii de dialog social, in formatul reuniunii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, desfasurat la Palatul Victoria. Cu aceasta ocazie Mihai Tudose a dat din nou asigurari ca Guvernul nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar contributiile la pensii CAS) si sanatate CASS) vor fi platite in continuare de catre angajator, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de activitatea sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale- Surse

Premierul Mihai Tudose se declara nemultumit de activitatea actualului presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), Aurel Gheorghe, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. De altfel, colaborarea dintre cei doi nu ar fi fost foarte buna nici in perioada in care Mihai Tudose detinea functia de ministru al economiei.

Premierul Mihai Tudose, catre Petre Daea: Chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?

Premierul Mihai Tudose doreste schimbarea legislatiei, astfel incat sa se poata lua masuri mai dure in privinta alimentelor cu dublu standard, ca urmare a raportului prezentat, miercuri, de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Premierul Mihai Tudose le-a cerut ministrilor sa prezinte joi lista cu persoanele care se vor ocupa de pregatirea pentru presedintia Consiliului UE

Premierul Mihai Tudose le-a cerut ministrilor ca in sedinta de guvern de maine n. red. joi) sa prezinte listele complete cu persoanele desemnate sa faca parte din grupurile de lucru ministeriale de pregatire a mandatului Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat al Guvernului. O alta decizie luata se refera la locatiile in care vor fi organizate evenimentele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Pentru reuniunile informale la nivel de ministri, care vor avea loc la Bucuresti, s-a stabilit ca locatie Palatul Parlamentului.

VIDEO. Premierul Mihai Tudose, despre achizitia de rachete Patriot: Ministerul Apararii are un plan, saptamana viitoare il vom aproba. Adrian Tutuianu: in noiembrie am putea face o plata in contul achizitiei

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca a discutat cu ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, despre achizita de rachete Patriot.

Florian Bodog, aproape sa fie demis de Mihai Tudose: Premierul i-a dat ultimatum doua zile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, are termen pana joi pentru a prezenta raportul privind campania de constientizare asupra necesitatii vaccinarii copiilor. Premierul Mihai Tudose i-a transmis acestuia c.

Premierul Mihai Tudose: Fondul Suveran va fi adoptat in Parlament. Este un lucru mult prea important

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat in Parlament, dupa ce fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat ca i s-ar fi sugerat sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta.

Premierul Mihai Tudose, intrebat despre numirea lui Bogdan Stan ca vicepresedinte al ANAF, dupa ce l-a demis de la sefia institutiei: Trebuia sa coordoneze si Antifrauda si Vama, ceea ce nu a facut. Acum se ocupa de colectare fiscala

Premierul Mihai Tudose a explicat, marti dimineata, decizia de a-l numi pe Bogdan Stan ca vicepresedinte al ANAF, la cateva zile dupa ce l-a demis de la sefia institutiei.

Mihai Tudose: Sistemul contributiilor sociale ramane ca si pana acum, toate vor fi platite de angajator/ Taxa de solidaritate este ingropata si ea

Sistemul contributiilor sociale ramane cum este acum si anul acesta si cel viitor, a spus marti premierul Mihai Tudose. Se obtinea prea putin si era prea mare deranjul, a declarat premierul. Despre taxa de solidaritate, Tudose spune ca o putem trece la categoria discutate si uitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )