Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mihai Tudose vrea vaccinarea obligatorie, prin lege

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose vrea vaccinarea obligatorie, prin lege

Premierul vrea sa introduca, prin lege, obligativitatea vaccinarii copiilor. Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi necesar ca Romania sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie, prin intermediul Institutului Cantacuzino. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Premierul Mihai Tudose a declarat ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie prin lege. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, premierul a spus ca vinovati pentru situatia tragica din.

Igor Dodon vrea sa interzica prin lege partidele unioniste

Presedintele Republicii Moldova vrea sa interzica prin lege partidele unioniste. Igor Dodon a anuntat ca va propune un proiect legislativ care sa interzica activitatea oricarui partid politic ce pledeaza pentru.

Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea vaccinarii copiilor

Premierul Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea, prin lege, a vaccinarii copiilor, precizand, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi nevoie ca tara noastra sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie la Institutului Cantacuzino.

Presedintele Dodon vrea sa interzica prin lege formatiunile unioniste

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a anuntat ieri seara planurile pentru elaborarea unui proiect legislativ care interzice partidele politice ce pledeaza pentru lichidarea statalitatii si suveranitatii tarii, prin unirea cu Romania.

Mihai Tudose: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se va face prin Parlament. E un proiect mult prea important

Premierul Mihai Tudose a punctat marti ca proiectul privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi adoptat in Parlament in baza unei intiative legislative, nu prin ordonanta in Guvern.

Premierul Mihai Tudose: Fondul Suveran va fi adoptat in Parlament. Este un lucru mult prea important

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca Fondul Suveran de Investitii va fi adoptat in Parlament, dupa ce fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat ca i s-ar fi sugerat sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta.

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas sefia serviciului secret al Internelor. Liviu Dragnea voia sa numeasca un apropiat in fruntea ultimei institutii de informatii pe care o mai putea controla

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

Ion Cristoiu: Si daca sentimentul de independenta absoluta e o capcana intinsa neghiobului Mihai Tudose de siretul Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul premierului Mihai Tudose. Acesta face o analiza a felului in care Tudose se.

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar CAS si CASS vor fi platite in continuare de catre angajator

Premierul Mihai Tudose a avut joi o prima discutie cu reprezentanti ai sindicatelor si ai patronatelor pe teme de interes major pentru partenerii de dialog social, in formatul reuniunii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, desfasurat la Palatul Victoria. Cu aceasta ocazie Mihai Tudose a dat din nou asigurari ca Guvernul nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar contributiile la pensii CAS) si sanatate CASS) vor fi platite in continuare de catre angajator, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose ii pune la punct pe criticii din PSD:Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da?

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o iesire nervoasa cand a fost intrebat despre opiniile din PSD contrare deciziei sale de a pastra in sarcina angajatorului a platii CAS si CASS: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da? Cat sunt eu prim-ministru, ramane cum am stabilit ieri, a raspuns Tudose la intrebarile ziaristilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )