Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mihai Tudose vrea ca premierul francez Philippe sa faca o vizita in Romania

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose vrea ca premierul francez Philippe sa faca o vizita in Romania

Premierul Mihai Tudose a participat, vineri, la receptia organizata de Ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia zilei nationale a acestui stat. Tudose a afirmat ca isi doreste ca premierul Philippe sa. continuă pe Antena3

Mihai Tudose se intalneste marti cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker, in prima sa vizita externa. Ce mesaj vrea sa le transmita premierul

Premierul Mihai Tudose se intalneste marti, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Premierul Mihai Tudose a fost convocat de Liviu Dragnea la Parlament

Premierul Mihai Tudose a fost convocat deLiviu Dragnea la Parlament. intalnirea are loc chiar in aceste momente in contextul in care o importanta vizita a uneidelegatie.

Mihai Tudose si-a inceput vizita la Bruxelles cu o intrevedere cu presedintele Consiliului European

Premierul Mihai Tudose se va intalni, marti, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul vizitei pe care a inceput-o la Bruxelles.

Mihai Tudose isi incepe vizita la Bruxelles, marti, cu o intrevedere cu presedintele Consiliului European

Premierul Mihai Tudose se va intalni, marti, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul vizitei pe care a inceput-o la Bruxelles.

Prima vizita oficiala a premierului Mihai Tudose. Victor Negrescu: Romania schimba modul in care va relationa cu Bruxelles

Prim-ministrul Mihai Tudose isi incepe marti vizita la Bruxelles cu o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. intalnirea lui Mihai Tudose cu Donald Tusk va.

Eugen Teodorovici, demis de premierul Mihai Tudose din functia de consilier onorific din cauza unor declaratii antiguvernamentale

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii.

Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii sa stabileasca impreuna cu presa un procedeu prin care romanii sa fie convinsi sa-si vaccineze copiii

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului sa cofirme faptul ca 180. 000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80. 000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus Nu e bine.

Premierul Mihai Tudose l-a numit, joi, pe Leonid-Augustin Moisiu, in functia de presedinte al ANFP

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, l-a numit, joi, pe Leonid-Augustin Moisiu in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP).

Premierul Mihai Tudose: Ministrul Daea, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi ca pe ordinea de zi a sedintei de Guvern se afla si un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv un ajutor de minimis pentru lana,.

Premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern: Reglementam sau cream cadrul legislativ pentru exproprieri pentru metroul pana la Otopeni

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca in sedinta de joi a Guvernului va fi aprobat actul normativ prin care se creeaza cadrul legislativ pentru exproprieri, in cazul magistralei de metrou M6 spre Otopeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )