Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihai Voropchievici, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat. continuă pe Antena3

Horoscop rune 14-20 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Vin lucruri bune pentru Scorpioni, vesti marcante pentru Raci

Horoscop rune 14-20 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor 14-20 decembrie 2020. Urmeaza o saptamana plina de cadouri, drumuri, vesti si schimbari.

Ingredientul din bucatarie care combate respiratia urat mirositoare. Cum il folosesti corect

Daca te trezesti dimineata cu respiratie urat mirositoare, inseamna ca bacteriile se inmultesc in gura ta pe timpul noptii si ca nu exista niciun flux de saliva care sa le elimine. Ingredientul din bucatarie care combate respiratia urat mirositoare Neplacerea aceasta va fi combatuta doar daca te speli pe dinti. Acest miros neplacut nu este .

Cantareata din Romania care a scapat de cancer dupa ce a nascut: Doctorita nu are explicatie

O cunoscuta cantareata din Ardeal a scapat de cancer dupa ce a nascut si s-a reinventat, ajungand din nou la greutatea din liceu. Povestea incredibila a vedetei, spusa chiar de aceasta. O minune poate sa salveze o alta minune. La un pas de cancer! Sabina Leonte, miracol dupa ce a nascut a treia oara Sabina .

Destinul banilor in functie de anotimpul in care ne-am nascut: Ei sunt cei care pot fi bogati pe viata

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au explicat, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care este destinul banilor al fiecaruia dintre noi in functie de anotimpul in care ne-am nascut.

Femeie din Pitesti care exercita fara drept profesia de medic, retinuta

O femeie de 65 de ani din Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi exercitat fara drept profesia de medic si, in luna iulie, ar fi sechestrat in cabinet o pacienta cu care nu s-a inteles in privinta onorariului si pe o alta persoana care o insotea, potrivit News.

CORONAVIRUS |Canada devine a doua tara din lume care autorizeaza vaccinul PfizerBioNTech

Dupa Marea Britanie, Canada a devenit a doua tara care aprobavaccinul anti-Covid produs de compania Pfizer. Autoritatile din Canada sustin ca vaccinuleste sigur, eficient si de.

UniCredit, a treia banca din sistem care iti permite sa scoti bani de la bancomat cu telefonul mobil

UniCredit Bank a introdus optiunea de retragere de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil. Clientii pot obtine din aplicatia mobila un cod pe care sa il utilizeze la ATM pentru a retrage suma dorita, fara a mai avea nevoie de cardul fizic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )