Libnet.ro
UNICEF

09:17

CORONAVIRUS |Canada devine a doua tara din lume care autorizeaza vaccinul PfizerBioNTech

B1 B1,
CORONAVIRUS |Canada devine a doua tara din lume care autorizeaza vaccinul PfizerBioNTech

Dupa Marea Britanie, Canada a devenit a doua tara care aprobavaccinul anti-Covid produs de compania Pfizer. Autoritatile din Canada sustin ca vaccinuleste sigur, eficient si de. continuă pe B1

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din .

Coronavirus: Canada a devenit a doua tara din lume care a aprobat vaccinul PfizerBioNTech

Canada a aprobat vaccinul anti-Covid produs de Pfizer si sustine ca este sigur, eficient si de buna calitate, anuntul venind la o saptamana dupa ce Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer, anunta CBC si Mediafax.

Canada devine a treia tara care aproba vaccinul contra Covid-19

Canada a anuntat miercuri ca a aprobat primul vaccin contra Covid-19, permitand livrarea si administrarea in tara, transmite Reuters.

Coronavirus in lume: Noua din zece oameni nu vor avea acces la vaccinul antiCovid in 70 de tari sarace Guvernul suedez cere parlamentului puteri sporite pentru combaterea pandemiei

Noua din zece oameni nu vor avea acces la vaccinul antiCovid in 70 de tari sarace, pentru ca majoritatea dozelor care vor fi produse in perioada urmatoare au fost deja cumparate de tarile occidentale, avertizeaza o organizatie neguvernamentala. 58 Canada a devenit a doua tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech 18. 40 Turcia nu ar mai dori sa cumpere vaccinul rusesc anti-COVID Sputnik V18. 04 Sase persoane decedate in timpul testarii vaccinului Pfizer in SUA, potrivit raportului Agentiei americane pentru Medicamente16. 15 Agentia Europeana pentru Medicamente anunta ca Rusia si China nu au solicitat aprobarea vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de acestea 15. 54 Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna.

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Ugur Sahin, fondatorul BioNTech, a ajuns printre cei mai bogati oameni din lume. Ce avere are

Ugur Sahin, cofondator al companiei biofarmaceutice germane BioNTech, care a dezvoltat impreuna cu Pfizer vaccinul anti-Covid-19, este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din lume, avand o avere estimata la.

Prima cladire de birouri din lume certificata IMMUNE Building Standard

Compania de consultanta si constructii Mace a obtinut prima certificare IMMUNE Building Standard din lume pentru sediul sau central din City of London, potrivit unui comunicat de presa.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,.

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid (VIDEO)

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )