Libnet.ro
UNICEF

23:01

Mihai Voropchievici explica de ce anul 2020 va fi un an incredibil

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici explica de ce anul 2020 va fi un an incredibil

Mihai Voropchievici explica de ce anul 2020 va fi un an incredibil . continuă pe Antena3

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Cum fac bani zodiile in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul banilor pentru anul 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in parte ca sa castige mai multi bani, in functie de hobby-uri pe care le au.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce schimbari trebuie sa faca fiecare zodie in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul schimbarilor pentru fiecare zodie. Ce trebuie sa facem pentru a ne merge bine in 2020.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii incep o viata noua, Scorpionii sunt pe punctul de a-si vedea dorintele indeplinite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru ACEASTA SAPTAMANA. Mihai Voropchievici a facut anuntul DEVASTATOR: Zodiile care vor fi lovite de FATALITATE

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, intr-o emisiune la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 16-22 decembrie 2019.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor nascuti in ziua de 30 a oricarei luni

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre personalitatea vizionarilor, adica cei nascuti in data de 30, indiferent de luna.

Parlamentul a adoptat in lectura finala politica fiscala si vamala pentru anul 2020

Proiectul de lege privind politica fiscala si vamala pentru anul 2020 a fost adoptat de Parlament in lectura a doua. Scopul proiectului este asiguarea unor conditii echitabile si competitive de dezvoltare a mediului de afaceri, edificarea veniturilor proprii prin asigurarea redistribuirii corecte a veniturilor si solidaritatea sociala, imbunatatirea si simplificarea mecanismelor fiscale nationale si asigurarea echitatii si stabilitatii fiscale.

VA FI MACEL! PREVIZIUNILE ingrozitoare facute de NOSTRADAMUS pentru anul 2020! Din pacate, ROMANIA e pe LISTA NEAGRA

Ce ne asteapta in anul 2020? Nostradamus a lasat, in scris, nenumarate profetii pentru sute de ani.

Cat va fi pensia minima in anul 2020

Cuantumul pensiei minime in 2020 este nivelul din acest an, 704 lei, a precizat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, adaugand ca Guvernul cauta solutii pentru ca situatia sa nu ramana astfel, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )