Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru luna octombrie. Zodia care castiga pe toate planurile

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru luna octombrie. Zodia care castiga pe toate planurile

Horoscopul runelor pentru luna octombrie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. S-a terminat un ciclu lunar de noua luni, acum. continuă pe Antena3

Surprizele runelor pentru saptamana viitoare. Zodia care poate incepe o viata noua

Horoscopul runelor pentru prima saptamana a lunii octombrie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Berbec - cineva.

Prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. Din data de 1 pana p 4 sunt nori, bate.

Amprenta zilei de nastere. Dezvaluiri facute de Mihai Voropchievici despre cei nascuti pe 1

Cei nascuti pe 30, indiferent de luna, sunt creativi, au o sensibilitate deosebita si dragoste pentru frumos, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri.

Luna octombrie vine cu schimbari benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu schimbari majore si benefice pentru patru zodii, care vor avea realizari pe toate planurile. Luna octombrie vine cu vesti pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Daca pana.

Zodiile predispuse la castiguri uriase in luna octombrie

Luna octombrie vine cu castiguri uriase pentru unele zodii. Totul le va merge din plin si se vor simti mai fericiti ca niciodata, caci vor avea bani suficienti ca sa-si satisfaca toate mofturile, scrie.

Patriarhul Rusiei va veni in Romania in luna octombrie. E prima vizita a unui patriarh rus in Romania dupa Revolutie

Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Chiril, va veni la Bucuresti in 27 octombrie, alaturi de patriarhii Bisericilor Ortodoxe din alte tari ex-comuniste. Chiril si ceilalti patriarhi vor veni la Bucuresti pentru a participa la evenimentele dedicate Anului comemorativ dedicat aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului, dar si aniversarii a 10 ani de patriarhat ai Patriarhului Daniel, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Victor Banescu.

Cursuri de formare profesionala pentru 84 de someri, in luna octombrie. in ce meserii se obtin calificari

Somerii care doresc sa se recalifice au ocazia sa participle la cursuri de formare, organizate de Agentia Judeteeana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi, in luna ocotmbrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )