Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patriarhul Rusiei va veni in Romania in luna octombrie. E prima vizita a unui patriarh rus in Romania dupa Revolutie

Hotnews Hotnews,
 Patriarhul Rusiei va veni in Romania in luna octombrie. E prima vizita a unui patriarh rus in Romania dupa Revolutie

Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Chiril, va veni la Bucuresti in 27 octombrie, alaturi de patriarhii Bisericilor Ortodoxe din alte tari ex-comuniste. Chiril si ceilalti patriarhi vor veni la Bucuresti pentru a participa la evenimentele dedicate Anului comemorativ dedicat aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului, dar si aniversarii a 10 ani de patriarhat ai Patriarhului Daniel, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Victor Banescu. continuă pe Hotnews

Chiril I, Patriarhul Rusiei, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Surse diplomatice de la Kremlin au afirmat ca Patriarhul Chiril I al Moscovei, care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea mai mare biserica crestina a lumii, va veni la Bucuresti din 26 pana in 28 octombrie 2017, potrivit revistei Q Magazine.

UPDATE Chiril I, Patriarhul Rusiei, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Patriarhul Chiril I al Moscovei, cel care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea mai mare biserica crestina a lumii, va veni la Bucuresti pe 27 octombrie, la aniversarea unui deceniu de la numirea Patriarhului Daniel in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane.

Chiril, Patriarhul Rusiei si omul lui Putin, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Patriarhul Rusiei vine pentru prima data in Romania dupa Revolutie. Chiril, alaturi de alti patriarhi ai Bisericilor Ortodoxe din alte tari fosrte comuniste, va sosi la Bucuresti in data de 27.

Luna octombrie vine cu schimbari benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu schimbari majore si benefice pentru patru zodii, care vor avea realizari pe toate planurile. Luna octombrie vine cu vesti pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Daca pana.

Mecanoenergetica Turnu Severin face disponibilizari de personal in luna octombrie

Compania Mecanoenergetica din Drobeta Turnu Severin, aflata in reorganizare judiciara din anul 2015, trece la disponibilizari de personal in luna octombrie.

Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti in octombrie

Patriarhul Chiril I al Moscovei va veni la Bucuresti in perioada 26 - 28 octombrie.

Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti. Care e reactia lui Vladimir Putin

Floriana Jucan, fondador Q Magazine a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca aceasta vizita istorica este de o importanta majora. Totodata siclasa politicaar trebui sa beneficieze.

Cursuri de formare profesionala pentru 84 de someri, in luna octombrie. in ce meserii se obtin calificari

Somerii care doresc sa se recalifice au ocazia sa participle la cursuri de formare, organizate de Agentia Judeteeana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi, in luna ocotmbrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )