Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, lucruri mai putin stiute despre bani. Asa atragi bogatia in viata ta!

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, lucruri mai putin stiute despre bani. Asa atragi bogatia in viata ta!

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum trebuie sa ne imbracam pentru a atrage banii in viata noastra. Lidia Fecioru subliniaza faptul ca daca avem haine. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL RUNELOR pentru weekend, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au protectie divina, Taurii si Balantele au de purtat o batalie

Mihai Voropchievici a prezentatin emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 21-27 ianuarie. Citeste si: Lidia Fecioru: Cum recunosti un om toxic.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Defectele si calitatile zodiei Berbec

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre defectele nativelor din zodia Berbec si cum pot fi transformate acestea in calitati. BERBEC- Zodie de foc, caracterizata prin agresivitate, egoism si.

Horoscopul runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 3 februarie, cu Mihai Voropchievici. Balantele au incurcat-o, Gemenii sunt pusi pe scandal

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana urmatoare. Va fi o perioada de exceptie pentru Berbeci, Scorpioni si Capricorni.

ECONOMIA LA RAPORT! 4,6 milioane de romani traiesc cu mai putin de 23 de lei pe zi!

Discrepanta dintre clasele sociale se adanceste. in Romania, 4,6 milioane de romani traiesc cu mai putin de 23 de lei pe zi, scrie Libertatea. Inegalitatile sunt inevitabile, dar felul in care guvernele.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Runa Varsatorului

Mihai Vorpochievici a prezentat la Magia Zileiruna pentru zodia Varsator. Runa Varsatorilor aduce creativitate nativilor, dar si rebeliune, indecizie si instabilitate emotionala. Varsato.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )