Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mihai Voropchievici, PREVIZIUNI pentru ANUL Sobolanului de Metal! Cine va avea MARE GHINION pe toate planurile in acest an

B1 B1,
Mihai Voropchievici, PREVIZIUNI pentru ANUL Sobolanului de Metal! Cine va avea MARE GHINION pe toate planurile in acest an

Pe 25 ianuarie am intrat in anul Sobolanului de metal alb. Metalul, prin excelenta, are o tenta taioasa. continuă pe B1

Mihai Voropchievic, PREVIZIUNI pentru ANUL Sobolanului de Metal! Cine va avea MARE GHINION pe toate planurile in acest an

Pe 25 ianuarie am intrat in anul Sobolanului de metal alb. Metalul, prin excelenta, are o tenta taioasa.

Anul Nou Chinezesc 2020. Ce ne asteapta in Anul Sobolanului de Metal

Anul Sobolanului de Metal a debutat pe 25 ianuarie, urmand sa se incheie pe 11 februarie 2021. Astrologii anunta o perioada marcata de noi inceputuri, oportunitati pentru gasirea unei noi iubiri, dar si plina de castiguri financiare.

Horoscop chinezesc. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal: Cei singuri isi gasesc marea iubire, altii se imbogatesc

Pe 25 ianuarie se incheie anul Mistetului de Pamant, urmand ca anul nou chinezesc sa debuteze in forta cu un alt semn zodiacal, cel al Sobolanului Alb de Metal. Acesta este al 4717-lea an chinezesc si, potrivit astrelor, va fi un an al succeselor pe toate planurile.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. incepe Anul Sobolanului de Metal. Bivolii sunt puternici, Tigrii sunt aventurosi

Anul Sobolanului de metal. Cu siguranta stii despre cele 12 semne ale zodiacului chinezesc: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, OaieCapra, Maimuta, Cocos, Caine si Mistret. Totusi, nu multa lume stie ca zodiacul chinezesc inseamna mai mult decat atat.

Anul nou chinezesc. Cum ii influenteaza Anul Sobolanului de Metal pe romani.Semnificatii

Cand vine vorba de horoscop, fie ca vrem, fie ca nu vrem, ajungem sa credem in ce ni se spune. Trebuie, totusi, sa tinem cont de faptul ca ni se dau informatii generale, iar daca vrem sa aprofundam pe un individ, atunci lucrurile devin ceva mai complicate. Unul dintre cele mai interesante , culmea, este .

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Ce aduce in dragoste Anul Sobolanului Alb de Metal? Bivolii sunt onesti, Maimutele sunt pline de viata

Desi in foarte multe parti de pe planeta s-a sarbatorit trecerea in noul an 2020, in China festivitatea are loc abia o data cu parasirea anului Mistretului 2019 si intrarea in anul Sobolanului Alb de Metal 2020. Acest nou andureaza intre 25 ianuarie 2020 si 12 februarie 2021.

Ce inseamna anul Sobolanului in Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Vine un An Nou Chinezesc, si anume Anul Sobolanului de Metal, iar ajunul intrarii in el este marcat vineri, 25 ianuarie, cand ia final Anul Porcului de Pamant. Specialistii sunt de parere ca anul 2020 este unul carcat de succes, Sobolanul fiind asociat cu protectia si prosperitatea. Este un an al noilor inceputuri, al noilor .

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Daca te intrebi cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului, citeste in continuare. Vei afla mai multe informatii aici! Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt draguti, emotionali si observatori fini. Desi par timizi, sunt incantatori si pot aduce un farmec aparte anturajului cu care stau. Capteaza cu usurinta atentia, iar daca nu o fac aplica tot felul de tactici: plang, sunt posesivi, dominatori. Sunt capabili de orice pentru a reusi.

HOROSCOP RUNE, cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )