Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Hotnews Hotnews,
 Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu. continuă pe Hotnews

Ce a spus Viorica Dancila despre o retragere din cursa prezidentiala in favoarea lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca in mod categoric nu se va retrage din cursa pentru Presedintia Romaniei in favoarea liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, intrucat este si va.

Theodor Paleologu, la un pas sa fie candidatul PMP in alegerile prezidentiale: Mihail Neamtu si-a anuntat retragerea din cursa interna si sprijinul pentru fostul ministru al Culturii (VIDEO)

Cu mai putin de o zi inainte de Congresul in care PMP isi va alege candidatul cu care va participa in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu are cale libera pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Mihail.

DigiSport: Tucudean se retrage din fotbal, la doar 28 de ani. De ce a luat aceasta decizie golgheterul Ligii 1

George Tucudean se retrage temporar din activitatea sportiva. Golgheterul CFR-ului a luat aceasta decizie ca urmare a celor doua interventii pe inima la care a fost supus in ultimele luni.

Gigi Becali se retrage din viata publica. Anuntul facut de patronul FCSB

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Arges Vintila in calitate de nou antrenor al echipei si a anuntat ca este ultima lui conferinta de presa, intentionand sa se retraga din viata.

Jurgen Klopp ne avertizeaza - Sa nu fim surprinsi daca se va retrage din fotbal in 2022

Antrenorul campioanei Europei la fotbal, Liverpool FC, germanul Jurgen Klopp a lasat sa se inteleaga ca nu e exclus sa se retraga din activitate cand ii va expira actualul contract cu cormoranii, in 2022, relateaza Xinhua.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )