Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Paleologu, la un pas sa fie candidatul PMP in alegerile prezidentiale: Mihail Neamtu si-a anuntat retragerea din cursa interna si sprijinul pentru fostul ministru al Culturii (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu, la un pas sa fie candidatul PMP in alegerile prezidentiale: Mihail Neamtu si-a anuntat retragerea din cursa interna si sprijinul pentru fostul ministru al Culturii (VIDEO)

Cu mai putin de o zi inainte de Congresul in care PMP isi va alege candidatul cu care va participa in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu are cale libera pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Mihail. continuă pe B1

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale. PSD s-a reunit sambata intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidatul partidului la.

Surse. PMP a hotarat candidatul pentru prezidentiale: Theodor Paleologu

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, este favorit pentru a fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, au declarat surse din partid, pentru Mediafax.

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu.

Traian Basescu, despre sansele PMP la prezidentiale: Eu cred ca va fi o mare supriza. in turul 2 se poate intampla orice

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, vineri seara, ca PMP isi va alege in aceast sfarsit de saptamana candidatul pentru prezidentiale intre Theodor Paleologu si Mihail Neamtu. Acesta se arata.

Gheorghe Funar si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. Fostul primar al Clujului: in Romania sunt metale care nu exista in tabelul lui Mendeleev

Partidul Romania Noastra a anuntat miercuri ca fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, va candida la alegerile prezidentiale din iarna. intr-un mesaj video postat pe Facebook acesta din urma.

Gheorghe Funar candideaza la alegerile prezidentiale. in Romania sunt metale care nu exista in tabelul lui Mendeleev

Partidul Romania Noastra a anuntat miercuri ca fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, va candida la alegerile prezidentiale din iarna. intr-un mesaj video postat pe Facebook acesta din urma afirma ca la Rosia Montana si in muntii Apuseni ar fi metale care nu exista in tabelul lui Mendeleev si propune ca la revizuirea Constitutiei romanii sa primeasca 50% din valoarea bogatiilor naturale extrase anual.

Viorica Dancila, validata, in doua secunde prin ridicare de maini, drept candidatul PSD in alegerile prezidentiale: Spre deosebire de altii, eu tin cu oamenii (VIDEO)

Congresul PSD a validat-o sambata pe Viorica Dancila drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din noiembrie. intr-o procedura simplificata fara niciun fel de competitiei, Dancila a fost.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )