Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mii de euro, sa te intorci acasa: tara din Europa care vrea sa te ajute

Playtech Playtech,
Mii de euro, sa te intorci acasa: tara din Europa care vrea sa te ajute

O tara din Uniunea Europeana a gasit solutia perfecta pentru a opri migratia masiva in tarile mai dezvoltate. Va incepe sa ofere mii de euro celor care se intorc acasa. Nu mai putin. continuă pe Playtech

Business report: Tara din UE care ofera 6.500 euro fiecarui cetatean din diaspora care revine acasa; Panourile solare pot fi instalate fara autorizatie de construire; Romanilor le e din ce in ce mai greu sa isi plateasca ratele

Romanii nu mai sunt saracii Europei, insa doar in statistici: Nu se vede in buzunar. Romanii au scapat de imaginea de saracii Uniunii Europene. Cel putin in. Cum au economisit estonienii 140 de ani de munca. Exporturile de animale vii au crescut. 99% dintre serviciile publice din Estonia sunt online. Cu un.

STUDIU PWC: Antreprenorii romani, cei mai avansati din Europa Centrala si de Est in adoptarea tehnologiilor digitale

Antreprenorii din tara noastra sunt cei mai avansati in folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state din Europa Centrala si de Est, releva studiul Central and Eastern Europe Private Business Survey 2019, realizat de PwC. Astfel 64% dintre ei si-au proiectat deja o strategie pentru digitalizare, un procent dublu fata de media din regiune, potrivit unui comunicat transis redactiei.

Finantatorul Spotify lanseaza un nou fond de investitii: 265 milioane $ pentru startup-uri din Europa

Fondul de investitii care a finantat startup-uri precum Spotify si iZettle a anuntat lansarea unui nou proiect 8213; Creandum V 8213; un fond de 265 de milioane de euro care se va concentra pe finantarea afacerilor in stadiu incipient cu potential de crestere, din Europa.

Studiu PwC: Antreprenorii romani, cei mai avansati din Europa Centrala si de Est in adoptarea tehnologiilor digitale

Antreprenorii romani sunt cei mai avansati in folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state din Europa Centrala si de Est, releva studiul Central and Eastern Europe Private Business Survey 2019 realizat de PwC.

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

San Francisco, primul oras din SUA care va interzice tigarile electronice

San Francisco a devenit primul oras din SUA care interzice vanzarea tigarilor electronice, pana se stabileste care sunt efectele acestora asupra sanatatii consumatorilor, scrie BBC News.

ANUL TRECUT: Tara noastra, cele mai mici preturi la alimente din Europa

Tara noastra avea, anul trecut, cele mai reduse preturi la alimente dintre tarile Uniunii Europene, cu 34,6% mai scazute decat media UE, iar la recreatie si cultura cu 41,6% sub medie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Scoli, inchise de la caldura: ce fac oamenii din cauza caniculei din Europa

Mai multe tari din Europa, printre care si Romania, sufera in aceasta perioada din cauza unui val extrem de canicula. Riscurile la care suntem supusi nu sunt deloc neglijabile. Europa trece printr-un val de caldura foarte mare in aceasta saptamana. Mai multe tari incearca sa caute solutii pentru a ajuta varstnicii si copii sa treaca .

Meteorologii anunta ca valul de caldura din Europa va dobori mai multe recorduri

Mercurul din termometre va urca din nou, joi, pana la valori foarte ridicate de temperatura pe continentul european unde mai multe recorduri de caldura pentru luna iunie au fost deja doborate, relateaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )