Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Opozitia din Marea Britanie condamna manevra lui Boris Johnson, denuntand o lovitura de stat

Initiativa premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului pentru a facilita producerea unui Brexit fara acord este o lovitura de stat, a declarat miercuri seara John McDonnell, unul dintre liderii Partidului Laburist, aflat in opozitie, potrivit Mediafax. Regina Marii Britanii suspenda Parlamentul, inainte de Brexit, la cererea lui Boris Johnson Parlamentarii ameninta cu o motiune de cenzura, Executivul ca va convoca anticipate Brexit: Batalia no deal a inceput.

FOTO VIDEO Mii de persoane au protestat in Marea Britanie fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din Marea Britanie pentru a protesta fata de decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul. Un drum din Londra a fost blocat de protestatarii care scandeaza Rusine, Boris Johnson.

VIDEO Zeci de mii de britanici, in strada pentru a protesta fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Zeci de mii de oameni au iesit pe strada, sambata, in mai multe orase din Marea Britanie, pentru a protesta fata de miscarea prim-ministrului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul in ultimele saptamani dinaintea Brexitului, informeaza AFP.

UPDATE Regina Marii Britanii suspenda Parlamentul, inainte de Brexit, la cererea lui Boris Johnson Parlamentarii ameninta cu o motiune de cenzura, Executivul ca va convoca anticipate

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a aprobat cererea premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului, facilitand astfel producerea Brexit fara niciun acord. Suspendarea ar urma sa aiba loc la cateva zile dupa ce parlamentarii se vor intoarce din vacanta si cu cateva saptamani inainte de termenul limita pentru Brexit, scrie BBC. 01 Planul lui Boris Johnson este revoltator, o amenintare la adresa democratiei, acuza liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn. 31 Financial Times scrie ca Boris Johnson ameninta cu anticipate. Daca parlamentarii voteaza o motiune de cenzura saptamana viitoare, noi nu ne vom da demisia. Nu vom propune alt Guvern, vom dizolva Parlamentul si vom convoca alegeri intre 1 si 5 noiembrie, a declarat un inalt oficial guvernamental.

Brexit: Fostul premier John Major si mai multi parlamentari incearca sa blocheze in instanta decizia de suspendare a Parlamentului. Ce le-a transmis Boris Johnson- UPDATE

Decizia premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului este contestata in instanta de mai multi parlamentari, carora li s-a alaturat si fostul premier John Major. Pana acum, in trei cauze distincte care se judeca la instante diferite, magistratii au decis amanarea unei decizii pentru saptamana viitoare.

Trump, elogiu pentru Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul. Boris este exact ce astepta Regatul Unit si va dovedi.

Europarlamentarii intentioneaza sa declanseze investigarea de catre UE a (respectarii) statului de drept de catre guvernul lui Boris Johnson

Eurodeputati din intreaga UE se organizeaza pentru a declansa o investigatie oficiala asupra guvernului britanic pentru incalcarea statului de drept, din cauza actiunii deranjante a lui Boris Johnson de a suspenda parlamentul, dezvaluie The Independent, citat de Rador.

Hugh Grant, mesaj dur la adresa lui Boris Johnson: Dispari, ratusca de baie prea mult bagata in seama! Postarea actorului a devenit virala

Actorul britanic Hugh Grant 58 de ani) a postat, in mediul online, un mesaj dur la adresa prim-ministrului britanic Boris Johnson 55 de ani), in contextul deciziei premierului privind suspendarea Parlamentului.

INFOGRAFIE Dictatorul de tinichea Boris Johnson i-a scos pe britanici din calmul englezesc. Recurs la istorie: prima suspendare, incheiata cu decapitare

Premierul britanic Boris Johnson si-a pus in practica ideea de a decide singur asupra Brexitului, prin ocolirea Parlamentului, si a starnit furie in intreaga tara, mai ales in tabara sa conservatoare.

Digi 24: Mesajul devenit viral al lui Hugh Grant catre Boris Johnson: Esti o ratusca de baie, prea mult bagata in seama

Actorul britanic Hugh Grant a postat, pe Twitter, un mesaj extrem de dur la adresa prim-ministrului britanic Boris Johnson, dupa ce premierul a decis suspendarea Parlamentului din septembrie si pana pe 14 octombrie, informeaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )