Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mii de romani din diaspora au votat degeaba prin corespondenta. Voturile lor nu au ajuns la Biroul Electoral

Antena3 Antena3,
Mii de romani din diaspora au votat degeaba prin corespondenta. Voturile lor nu au ajuns la Biroul Electoral

Mii de romanii din diaspora, care au ales sa voteze prin corespondenta tocmai pentru a nu se deplasa la sectiile de votare si de a evita astfel riscul unei posibile infectari cu coronavirus, au fost chemati sa voteze, dupa ce voturile lor nu au ajuns la Biroul Electoral pentru votul prin corespondenta. continuă pe Antena3

Parlamentare 2020: Peste 39.000 de romani din diaspora au optat pentru vot prin corespondenta. Joi, ultimul termen de primire a plicurilor

Joi este ultimul termen pana la care plicurile cu votul romanilor din strainatate trebuie sa ajunga la Biroul electoral pentru votul prin corespondenta, la misiunea diplomatica sau la oficiul consular, cele care vor veni dupa aceasta data fiind considerate nule, transmite Agerpres.

FOTO Alegeri parlamentare 2020. Peste 86.000 de romani din diaspora au votat in Noua Zeelanda a inceput a doua zi de vot

Peste 86. 000 de romani au votat in diaspora, pana sambata, la ora 22:00 ora Romaniei), la alegerile parlamentare. Avand in vedere diferentele de fus orar, a inceput deja a doua zi a votarii in Auckland, Noua Zeelanda. Asta, in timp ce prima zi de vot in SUA a inceput abia de sambata, la ora 17. 00, ora Romaniei.

Alegeri parlamentare: Peste 21.500 de romani din strainatate au votat deja

Procesul electoral in cadrul alegerilor parlamentare este in desfasurare in strainatate, unde pana sambata la 7. 00 ora Romaniei au votat peste 21. 500 de romani din afara tarii. Potrivit datelor publicate online pe platforma Autoritatii Electorale Permanente, 21. 329 de alegatori au votat prin corespondenta, iar 273 si-au exercitat dreptul la urne, numarul total de votanti la ora 7. 00 fiind 21.

Peste 21.600 de romani din diaspora au votat pana la ora 7.00

Procesul electoral in cadrul alegerilor parlamentare este in desfasurare in strainatate, unde pana s.

Barna, despre problemele la votul prin corespondenta: Incompetenta dauneaza grav democratiei

Incompetenta dauneaza grav democratiei, a scris copresedintele USR PLUS Dan Barna, pe Facebook, referindu-se la cele 14. 000 de voturi ale cetatenilor romani din diaspora care nu au mai ajuns la birourile electorale.

Alegeri parlamenatare 2020. Peste 21.500 de romani din strainatate au votat deja

Alegerile parlamentare au inceput in strainatate, unde pana sambata, la 7. 00 ora Romaniei, au votat peste 21. 500 de romani din diaspora. PotrivitAutoritatii Electorale Permanente, 21. 329 de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 1.000 de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare

Un numar de 1. 041de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare pentru alegerile parlamentare, care in diaspora de deruleaza pe durata a doua zile, scrie News.

Angela Merkel a dat vestea sumbra. Ce se intampla cu sute de mii de romani din Germania

Angela Merkel a facut anuntul sumbru in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Restrictiile impuse, printre care inchiderea restaurantelor si locurilor de cultura, raman in vigoare pana pe 10 ianuarie 2021. Astfel, sute de mii de romani, care traiesc si muncesc in Germania, vor fi afectati. Germania a prelungit restrictiile pentru a limita raspandirea coronavirusului.

UPDATE Probleme la votul prin corespondenta al romanilor din diaspora: Peste 14.000 de plicuri nu au ajuns. Seful AEP: Am cerut explicatii Postei Romane USR-PLUS cere clarificari Guvernului

Peste 14. 000 de plicuri cu votul romanilor care au ales sa voteze prin corespondenta la alegerile parlamentare 2020 nu au ajuns la birourile electorale, potrivit presedintelui Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Mituletu-Buica, el declarand sambata pentru HotNews. ro ca a cerut explicatii Postei Romane. Alianta USR-PLUS solicita Guvernului, Ministerului Afacerilor Externe si Biroului Electoral Central sa ia urgent toate masurile de informare publica pentru ca romanii din diaspora al caror vot prin corespondenta nu a ajuns la destinatie sa stie acest lucru si sa gaseasca solutii sa se prezinte fizic la urne. 55 Posta Romana sustine ca distribuirea plicurilor electorale s-a realizat de catre fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta. Vezi in articol cate plicuri a receptionat inapoi Posta si ce probleme au aparut la receptionarea voturilor exprimate de romani.

VIDEO Scandalul voturilor prin corespondenta. Orban: E posibil fie ca unii sa fi uitat sa voteze sau poate au renuntat ca sa mearga fizic Cateva sute de voturi ajunse prin Posta dupa 3 decembrie nu pot fi considerate valide

Premierul Ludovic Orban sustine, in scandalul privind problemele la votul prin corespondenta, ca este posibil ca unii romani din strainatate care au primit plicul sa fi uitat sa voteze sau sa fi renuntat pentru a merge la sectia de votare. El a mai spus ca in Romania au ajuns prin Posta Romana, dupa 3 decembrie, cateva sute de plicuri cu voturi care, conform legii, nu pot fi considerate valide. Probleme la votul prin corespondenta al romanilor din diaspora: Peste14. 000 de plicuri nu au ajuns. Seful AEP: Am cerut explicatii Postei Romane USR-PLUS cere clarificari Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )