Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mii de turisti au luat cu asalt plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, fara niciun respect pentru habitatele din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (VIDEO)

B1 B1,
Mii de turisti au luat cu asalt plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, fara niciun respect pentru habitatele din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (VIDEO)

Mii de turisti au luat cu asalt in weekend plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, anunta Administratia Rezervatiei Biosferei Delta. continuă pe B1

Mii de turisti au luat cu asalt plajele salbatice din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, in plina pandemie de coronavirus (VIDEO)

Mii de turisti au luat cu asalt in weekend plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, anunta Administratia Rezervatiei Biosferei Delta.

Plajele salbatice, luate cu asalt de romani, in weekend. De ce au fost amendati turistii - VIDEO

In acest weekend plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, au fost luate cu asalt de catre turisti. Din pacate, multi dintre acestia nu au respectat regulile de acces intr-o arie protejata. Sute de turisti au calcat cu masinile si rulotele vegetatia existenta in habitatele de interes comunitar si au campat pe plaja. Pentru aceste fapte, inspectorii ecologi au dat avertismente si au aplicat amenzi, a transmis, luni, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD).

VIDEO Plajele salbatice, luate cu asalt de turisti: 8.000 de oameni cu 3.000 de masini, pe plaja Vadu Amenzi dupa ce sute de turisti au calcat cu masinile si rulotele vegetatia si au campat pe plaja

Plajele salbatice au fost luate cu asalt de turisti, la finalul saptamanii, cand pe plaja Vadu, de exemplu, au fost zilnic 8. 000 de persoane cu 3. 000 de masini. Din pacate, sute de turisti nu au respectat regulile intr-o rezervatie naturala, au calcat cu masinile si rulotele vegetatia si au campat pe plaja, fiind aplicate amenzi, spun reprezentantii Administratiei Rezervatia Biosferei Delta Dunarii ARBDD).

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )