Libnet.ro
UNICEF

15:45

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 17,51 milioane de euro la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 17,51 milioane de euro la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 83,57 milioane lei 17,51 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,82 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,46 milioane lei 2,82 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute inca 200 milioane euro, miercuri

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa atraga inca 200 milioane euro, prin redeschiderea emisiunii de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro. Licitatia va avea loc miercuri, 27 noiembrie, maturitatea fiind de 5 ani, iar rata cuponului de 1%. De precizat ca, avand in vedere ca deficitul bugetar va fi de 4,3% din PIB, conform proiectului de rectificare, Ministerul Finantelor trebuie sa imprumute ceva mai mult.

O companie municipala vrea sa cumpere beton in valoare de pana la 6,2 milioane euro

Compania municipala Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere beton in valoare de pana la 29,74 milioane lei 6,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata isi mentin profitul cumulat la 1,7 milioane euro

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primele noua luni ale anului cu rezultate consolidate pe liniile profitabile de activitate, arata un comunicat de presa al companiei de asigurari. Acesta mentioneaza ca asigurarile non-auto au ramas principalul motor de crestere, mentinandu-si trendul ascendent, cu o crestere de doua cifre procentuale comparativ cu aceeasi perioada din 2018. UNIQA Asigurari a raportat o crestere de 27% in segmentul de asigurari non-auto, inregistrand prime brute subscrise in valoare de 24,6 milioane de euro pe aceasta linie de activitate, conform IFRS.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )