Libnet.ro
UNICEF

21:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,11 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,11 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10,12 milioane lei 2,11 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia de peste 500 milioane euro pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

O pensionara din Satu Mare a castigat la Loto 4,8 milioane de euro

O pensionara din Satu Mare a revendicat, luni, un premiu in valoare de peste 4,8 milioane euro castigat la extragerea Loto din ajunul Craciunului. Este cel mai mare premiu castigat la Loto 649 in 2019.

Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei si anunta ca a semnat un contract de 68 de milioane de euro pentru extinderea retelei de apa

Primarul general Gabriela Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei in ultimii trei ani si anunta ca a semnat un contract de finantare in valoare de aproximativ 68 de milioane euro pentru extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si in zonele Ghidigeni, Oltenitei, Cheile Turzii si Henri Coanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )