Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia de peste 500 milioane euro pentru constructia unui spital de urgenta

Adevărul Adevărul,
Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia de peste 500 milioane euro pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. continuă pe Adevărul

Licitatia pentru construirea spitalului de urgenta de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, lansata de Primaria Sectorului 1 Valoarea contractului, peste 500 de milioane de euro

Primaria Sectorului 1 a lansat o licitatie de 2,41 miliarde lei peste 500 de milioane de euro), fara TVA, pentru construirea spitalului de urgenta de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, investitie promisa de autoritati inca din 2016, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP.

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, informeaza News. ro.

Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei si anunta ca a semnat un contract de 68 de milioane de euro pentru extinderea retelei de apa

Primarul general Gabriela Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei in ultimii trei ani si anunta ca a semnat un contract de finantare in valoare de aproximativ 68 de milioane euro pentru extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si in zonele Ghidigeni, Oltenitei, Cheile Turzii si Henri Coanda.

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 16 milioane lei pentru reciclarea deseurilor stranse de la populatie

Primaria Sectorului 3 prin Directia Generala de Salubritate vrea sa incheie un acord-cadru pe 2 ani pentru servicii de reciclare si valorificare a deseurilor stranse de la populatie, potrivit unui anunt postat in sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea acestuia este estimata la 16,6 milioane lei.

Fotbal: Chelsea a inregistrat pierderi de 118 milioane de euro

Chelsea a inregistrat pierderi de aproximativ 100 milioane lire sterline 118 milioane euro) in exercitiul financiar incheiat pe 30 iunie, conform rezultatelor contabile publicate marti de clubul londonez de fotbal, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )