Libnet.ro
UNICEF

17:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,10 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,10 milioane de euro pe BVB

La orele pranzului, principalii indici BVB erau in teritoriu mixt. continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,15 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 10,44 milioane de lei 2,15 milioane de euro).

UE ofera 10 milioane de euro pentru promovarea produselor agroalimentare afectate de criza

Comisia Europeana a lansat marti cereri de propuneri suplimentare pentru a sprijini activitatile de promovare ale producatorilor agroalimentari cei mai afectati de criza actuala.

Coronavirus in lume: Peste 502.000 de decese, bilantul infectiilor a depasit 10 milioane Canada se pregateste pentru un al doilea val

Pandemia de COVID-19 este departe de a se fi incheiat si chiar accelereaza, a avertizat Tedros Adhanom, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Pandemia a trecut de doua praguri simbolice in ultimele 24 de ore: peste 500. 000 de decese si 10 milioane de infectii; 502. 599 de persoane si-au pierdut viata din cauza COVID-19 si 10,2 milioane au fost infectate cu coronavirusul. Canada se pregateste pentru un al doilea val al pandemiei asteptat sa loveasca in toamna, premierul Justin Trudeau indemnand canadienii sa ramana vigilenti si sa respecte masurile de igiena si distantare sociala. --------------------------------------------------------------- 19:40 Coronavirus Italia: 40% dintre cetatenii unui oras italian infectati nu au avut simptome Cum s-a reusit eliminarea virusului 18. 50 SUA: Numarul infectiilor s-a dublat in cel putin 10 state in luna iunie17. 10: Combinatia medicamentelor lopinavir-ritonavir nu este eficienta, potrivit unui studiu clinic Pe ce tratamente ne bazam impotriva Covid-19.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

CORONAVIRUS |Numarul cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit pragul de 10 milioane. Bilantul deceselor a trecut de 500.000. Peste 2,5 milioane de imbolnaviri, inregistrate in SUA

Numarul infectarilor cu noul coronavirus, la nivel mondial, a depasit un nou prag psihologic. Peste 10 milioane de oameni din intreaga lume au fost testati pozitiv cu COVID-19 de la debutul pandemiei - la finalul.

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

9 milioane euro bani europeni pentru verificarea veridicitatii informatiilor si cercetatorilor

Comisia a lansat marti o cerere de propuneri in valoare de 9 milioane EUR pentru a-si consolida sprijinul acordat verificatorilor veridicitatii informatiilor si cercetatorilor. Aceasta va extinde sfera de actiune a Observatorului european al mass-mediei digitale prin instituirea unor centre nationale de verificare a informatiilor. intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale.

125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify

Startup-urile IT aflate in faza de crestere vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor in aplicatii utilizate si de romani, ca Revolut, Glovo sau Spotify.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )