Libnet.ro
UNICEF

20:15

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,15 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,15 de milioane de euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,35 milioane de lei 3,15 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,48 de milioane de euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 21,88 milioane de lei 4,48 milioane de euro).

CITU: Vom contracta un imprumut de 250 milioane euro de la BEI pentru Spitalul de Urgenta Iasi

Executivul a aprobat in sedinta de ieri un memorandum privind contractarea unui imprumut de 250 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru Spitalul Regional de Urgenta Iasi, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern, conform Agerpres.

Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca prejudiciul total rezultat in urma controlului realizat la Primaria Capitalei se ridica la aproximativ 200 milioane lei 40 milioane euro).

Un startup IT pentru fermieri a obtinut o finantare de 1,2 milioane euro, cu participarea unui cofondator Bolt

Un startup IT din Estonia, activ si pe piata din Romania cu solutiile sale software destinate fermierilor, a obtinut, vineri, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro, de la o serie de investitori, printre care si Martin Villig, cofondator al platformei de ridesharing Bolt.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2997 seconds )