Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mika a lansat un nou videoclip pentru Origin Of Love |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Mika a lansat un nou videoclip pentru Origin Of Love |VIDEO

Mika se pregateste de lansarea celui mai asteptat album al anului 2012 Origin Of Love, piesa ce beneficiaza de astazi de un videoclip foarte artistic. Clipul este suprarealist si prezinta o calatorie fantomatica pe strazile din Santiago de Chile, care potriveste perfect imaginile dramatice pe melodia cu tempo ridicat semnata de Mika. Pentru acest videoclip [. continuă pe Devorator Monden

Rita Ora a filmat un nou videoclip in tara ei natala Shine Ya Light (making-of + poze) |VIDEO

Noua senzatie pop a Marii Britanii, Rita Ora s-a intors in tara ei natala Kosovo unde a filmat un nou videoclip pentru cel mai nou single, Shine Ya Light. Noua piesa Shine Ya va fi al treilea single solo al cantaretei de pe albumul de debut Ora, lansat saptamana trecuta, iar videoclipul filmat in orasul [.

Papi Chulo, cel mai nou videoclip Mandinga, a fost lansat |VIDEO

Elena, solista trupei Mandinga, trece printr-o noua poveste de dragoste. Mai pasionala, mai intensa si in mai multe locuri din lume. Este scenariul noului videoclip Mandinga Papi Chulo, pe care il puteti urmari mai jos! Papi Chulo continua povestea clipului Zaleilah, care se invarte in jurul unui inel gasit de Elena intr-un club.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )