Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIKE POMPEO: Statele Unite vor restrictiona vizele pentru companii chineze precum Huawei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIKE POMPEO: Statele Unite vor restrictiona vizele pentru companii chineze precum Huawei

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a afirmat ieri ca Statele Unite vor restrictiona vizele pentru companii precum Huawei Technologies, pe care le acuza sa faciliteaza incalcarea drepturilor omului. continuă pe Ziarul Bursa

Pompeo: Statele Unite vor restrictiona vizele pentru companii chineze precum Huawei, care sunt acuzate ca faciliteaza incalcarea drepturilor omului

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a afirmat miercuri ca Statele Unite vor restrictiona vizele pentru companii precum Huawei Technologies, pe care le acuza sa faciliteaza incalcarea drepturilor omului, transmite Reuters.

Pompeo: Statele Unite vor sustine tarile care considera ca China le-a incalcat drepturile maritime in Marea Chinei de Sud

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat miercuri ca Statele Unite vor sustine tarile care considera ca China le-a incalcat drepturile maritime in Marea Chinei de Sud, dar a sugerat ca vor face acest lucru prin mijloace diplomatice, nu militare, transmite Reuters.

Nord Stream 2: Mike Pompeo promite noi sanctiuni

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a promis miercuri noi sanctiuni pentru proiectul gazoductului Nord Stream 2 dintre Rusia si Germania, dezvaluind noi criterii pentru a impune astfel de sanctiuni, scrie AFP.

Washingtonul acuza Beijingul ca deruleaza un blitzkrieg economic pentru a depasi Statele Unite

Administratia Donald Trump a acuzat joi China ca deruleaza un blitzkrieg economic pentru a deveni prima superputere mondiala, scrie AFP.

RELATIA STATELE UNITE-CHINA CONTINUA SA SE DETERIOREZE Administratia Trump incheie tratamentul economic special pentru Hong Kong, China ameninta cu represalii

Presedintele american Donald Trump a semnat un ordin prezidential care incheie statutul economic preferential aplicat de americani teritoriului chinez Hong Kong ca pedeapsa impotriva Chinei pentru ceea ce Trump a numit actiuni opresive, dupa ceChina a adoptat o noua lege de securitate nationala pentru teritoriul semi-autonom, relateaza Reuters.

Politico.eu: Statele Unite ii sustin pe protestatarii din Bulgaria, in vreme ce liderii UE tac malc

Ambasada americana de la Sofia s-a plasat luni de partea protestatarilor anticoruptie care cer demisia premierului Boiko Borisov si care s-au revarsat pe strazi pentru a cincea noapte la rand, scrie Politico. eu, preluat de Rador.

Statele Unite: O veverita a fost testata pozitiv pentru ciuma bubonica

O veverita din Colorado a fost pozitiva pentru ciuma bubonica, marcand primul caz de ciuma din acest an, potrivit unui comunicat al departamentului de sanatate publica, scrie CNN, preluata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )