Libnet.ro
UNICEF

17:45

Miley Cyrus a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice

B1 B1,
Miley Cyrus a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice

Miley Cyrus a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice, au anuntat reprezentantii ei, potrivit cnn. com. Cantareata fost nevoita sa-si anuleze un concert pe care trebuia. continuă pe B1

Circulatie ingreunata la Vama Giurgiu: Coloana de masini de 1,5 kilometri, din cauza unei actiuni a CNADNR

Circulatia masinilor de mare tonaj este ingreunata in Vama Giurgiu, pe sensul de mers catre Bulgaria, din cauza unei actiuni a CNADNR, coloana de masini intinzandu-se pe aproape 1,5 kilometri, potrivit.

Miley Cyrus, internata de urgenta la spital. A avut o reactie alergica

Probleme de sanatate pentru Miley Cyrus. Cantareata a fost internata de urgenta la spital din cauza unei reactii alergice la antibiotice.

Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate din cauza unei omisiuni in documentatie

CFR a anulat in urma cu cateva zile o serie de licitatii pentru modernizarea din fonduri europene a caii ferate pe Coridorul IV Pan-european intre Arad si Simeria. In total, licitatiile anulate aveau o valoare de aproape 2 miliarde de euro. Anularea licitatiilor s-a facut in urma unor serii de contestatii depuse de firmele participante si dupa ce CFR a descoperit erori sau omisiuni in documentatia scoasa la licitatie.

Miley Cyrus, spitalizata de urgenta

Miley Cyrus a ajuns la spital marti seara, din cauza unei alergii provocate de antibiotice. Cantareata a fost nevoita sa anuleze show-ul pe care urma sa-l sustina in Kansas City.

Miley Cyrus, selfie de pe patul de spital! Iata ce a patit!

Dupa ce, in aprilie, a anulat un concert inainte cu doar 30 de minute de intrarea in scena, iata ca marti seara, Miley Cyrus a fost nevoita sa se interneze in spital, neputand sustine concertul pe care il avea programat in Kansas City. Conform reprezentantilor ei, artista a avut o reactie alergica la antibioticele care i-au fost prescrise pentru gripa de care sufera.

SOC! Miley Cyrus, in pericol de MOARTE! Afla aici ce a PATIT artista!

Ultimele saptamani au reprezentat pentru Miley Cyrus o perioada grea. Artista si-a pierdut catelusul iubit, pe Floyd, iar recent a.

Kelly Osbourne sare in apararea lui Miley Cyrus si Justin Bieber: Dati-le o pauza! Afla aici ce sustine fiica lui Ozzy Osbourne!

Daca exista cineva pe aceasta lume care intelege prin ce trec Justin Bieber si Miley Cyrus, cu siguranta acea persoana.

O femeie din Chisinau si-a dat foc pentru ca ramanea fara casa din cauza unei datorii

O femeie de 46 de ani din Colonita si-a dat foc in momentul in care executorii judecatoresti au venit sa-i puna sub sechestru locuinta din cauza unei datorii.

Ambasadorului iranian la ONU i-a fost refuzata viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

Statele Unite au motivat marti ca nu ii vor acorda viza noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul 1979,.

Administratorul special al Regiei Autonome de Activitati Nucleare a fost demis din cauza salariului prea mare

Administratorul special al Regiei Autonome de Activitati Nucleare a fost demis din cauza salariului prea mare, dupa ce ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu a trimis Corpul de Control sa faca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )