Libnet.ro
UNICEF

12:45

Miley Cyrus ne ofera trei clipuri promotionale ale turneului Bangerz! Vezi aici cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miley Cyrus ne ofera trei clipuri promotionale ale turneului Bangerz! Vezi aici cum arata!

Fosta vedeta Disney va porni in noul sau turneu in luna februarie a anului 2014, acesta debutand cu un show pe 14 februarie in orasul canadian Vancouver. De-a lungul a aproximativ doua luni de zile turneul lui Miley Cyrus va lua cu asalt mai multe orase atat din Statele Unite, cat si din Canada, artista . continuă pe Devorator Monden

HOT! Future o readuce pe extrateresta Miley Cyrus la viata in clipul piesei Real And True feat. Mr. Hudson!

Asa cum se anuntase oficial, in seara zilei de 10 noiembrie a avut loc premiera noului clip al rapperului Future pentru piesa Real And True, cantata in colaborare cu fosta vedeta Disney Miley Cyrus si cantaretul englez Mr. Hudson. Miley Cyrus apare in cadrul clipului goala, acoperita cu body paint stralucitor, artista intrand in pielea .

Cast-ul Glee lanseaza coveruri dupa piesele lui Miley Cyrus, Robin Thicke si Beyonce pentru episodul The End Of Twerk!

De la A Katy Or A Gaga trecem la The End Of Twerk, noul episod ce va fi difuzat astazi, 14 noiembrie. Special pentru acesta distributia serialului Glee a realizat cateva coveruri speciale si anume dupa cate o piesa de-a lui Miley Cyrus, Robin Thicke si Beyonce. Evident ca nu putea lipsi din cadrul acestui .

Miley Cyrus a confirmat lansarea ca single a piesei SMS (Bangerz) feat. Britney Spears!

Confirmarea a fost facuta pe 10 noiembrie in backstage la gala MTV Europe Music Awards care a avut loc in Amsterdam pe arena Ziggo Dome. Miley Cyrus a interpretat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball, dar a plecat acasa si cu trofeul celei mai ravnite categorii, Best Video, pentru clipul piesei Wrecking Ball.

Lilly Allen ii parodiaza pe Robin Thicke si Miley Cyrus in clipul Hard Out Here!

La patru ani de cand s-a retras din muzica pentru a se dedica meseriei de mama, Lily Allen revine cu o piesa care cu siguranta va ajunge in topurile musicale. Hard Out Here for a Bitch) este noul hit al lui Allen, iar in videoclipul piesei aceasta ii parodiaza pe Robin Thicke si Miley Cyrus.

Autoritatile olandeze au deschis o ancheta dupa ce Miley Cyrus ar fi fumat marijuana pe scena la MTV EMA 2013

Autoritatile sanitare olandeze NVWA) au deschis o ancheta dupa ce cantareata americana Miley Cyrus a fumat pe scena o tigara cu marijuana, la gala MTV Europe Music Awards EMA) 2013, duminica seara, la.

Jennifer Lawrence despre prestatia tinerei Miley Cyrus: Pentru un motiv dezgustator, cand vine vorba de tineri, sexul vinde

Prezenta la premiera filmului Hunger Games/ Jocurile Foamei, actrita Jennifer Lawrence si-a facut publica repulsia fata de traznaile pe care le face cu regularitate mai tanara vedeta Miley Cyrus, dupa cum noteaza Daily Mail.

MTV EMA: Miley Cyrus, mai mult goala pe covorul rosu. Vezi cum a mai socat

Deja a devenit o obisnuinta pentru Miley Cyrus sa fie in fiecare zi in atentia publicului, iar.

Miley Cyrus a fumat un joint pe scena MTV Europe Music Awards (VIDEO)

Cantareata Miley Cyrus a scandalizat din nou publicul, aprinzand un joint cu marijuana pe scena MTV Europe Music Awards, eveniment organizat in acest an in Amsterdam. Artista si-a aprins o tigara rulata.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )