Libnet.ro
UNICEF

16:45

Miliardele de euro din Programul pentru Infrastructura Mare au aprins imaginatia politicienilor. Corina Cretu: Calatoria cu trenul se va reduce cu 20%

Adevărul Adevărul,
Miliardele de euro din Programul pentru Infrastructura Mare au aprins imaginatia politicienilor. Corina Cretu: Calatoria cu trenul se va reduce cu 20%

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat vineri, la Palatul Victoria, impreuna cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, decizia de aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020. Programul, care cuprinde si Master Planul General de Transport, le-a dat aripi politicienilor, care s-au intrecut in declaratii pompoase. continuă pe Adevărul

CE a adoptat Programul pentru Infrastructura Mare pentru 2014-2020

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei POIM) pentru perioada 2014-2020, in valoare de circa 9,5 miliarde euro din fondurile UE, aproape jumatate din cele 23 miliarde euro alocate Romaniei, vizand proiecte din transporturi, energie si mediu.

CE a adoptat Programul pentru Infrastructura Mare pentru 2014-2020

ACTUALIZARE 15:22 Ponta: Romania risca pierderea a 3,3 miliarde euro in urma anchetelor pe fonduri UE Romania are programe cu finantare europeana blocate in anchete in valoare de 3,3 miliarde euro, aferente exercitiului 2007-2013, bani care ar putea fi pierduti, a declarat vineri premierul Victor Ponta, la semnarea deciziei de aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

CE a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei. Avem 9,5 miliarde de euro, inclusiv pentru autostrazi

Comisia Europeana anunta, intr-un comunicat, ca a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei POIM), pentru perioada 2014 - 2020. POIM este un pachet major de investitii, de aproape 9,5 miliarde de euro din fondurile regionale ale UE, bani ce vor fi investiti in proiecte de mediu, energie si transporturi.

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti: Trebuie scoasa aceasta prevedere privind faptul ca poti sa iesi cu 30 de zile mai devreme din detentie pentru ca ai publicat o lucrare stiintifica

Prevederea privind reducerea cu 30 de zile a perioadei de detentie in cazul detinutilor care scriu lucrari stiintifice in penitenciar trebuie eliminata din lege pentru ca decredibilizeaza ideea de cercetare.

Atentie la capcanele din contractele pentru furnizarea energiei electrice!

Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) atrage atentia asupra capcanelor din contractele pentru furnizarea energiei electrice si apreciaza ca marea provocare pe piata de energie va fi reprezentata de consumatorul casnic.

Trupul unui barbat, lasat trei zile pe masa de la morga Spitalului din Onesti pentru ca nu incapea in frigider

Trupul unui barbat in varsta de 59 de ani, care a murit saptamana trecuta, a fost lasat trei zile pe o masa de la morga Spitalului din Onesti pentru ca nu incapea in frigider. Potrivit conducerii.

Comisia Europeana anunta ca a adoptat programul Romaniei pentru infrastructura: 9,5 miliarde de euro pusi la dispozitie de Bruxelles

Romania va avea la dispozitie aproape 9,5 miliarde de euro de la Comisia Europeana, in perioada de programare 2014-2020, in principal pentru sosele si retele de utilitati publice, prin noul Program Operational Infrsatructura Mare POIM), care a fost adoptat de executivul comunitar.

CE a adoptat Masterplanul pentru 2014-2020 in valoare de 9,5 mld. Euro

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei POIM) pentru perioada 2014-2020, in valoare de circa 9,5 miliarde euro din fondurile UE, aproape jumatate din cele 23 miliarde euro alocate Romaniei, vizand.

Francois Hollande: Grecii tocmai au aratat ca sunt hotarati in vointa de a ramane in zona euro, deoarece programul pe care-l prezinta este serios si credibil

Presedintele francez, Fracois Hollande a salutat un programul de reforme al Greciei, pe care l-a catalogat drept unul serios si credibil , precizand ca propuneri prezentate joi de Guvernul elen arata vointa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )