Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei. continuă pe B1

CE a adoptat Programul pentru Infrastructura Mare pentru 2014-2020

ACTUALIZARE 15:22 Ponta: Romania risca pierderea a 3,3 miliarde euro in urma anchetelor pe fonduri UE Romania are programe cu finantare europeana blocate in anchete in valoare de 3,3 miliarde euro, aferente exercitiului 2007-2013, bani care ar putea fi pierduti, a declarat vineri premierul Victor Ponta, la semnarea deciziei de aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

CE a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei. Avem 9,5 miliarde de euro, inclusiv pentru autostrazi

Comisia Europeana anunta, intr-un comunicat, ca a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei POIM), pentru perioada 2014 - 2020. POIM este un pachet major de investitii, de aproape 9,5 miliarde de euro din fondurile regionale ale UE, bani ce vor fi investiti in proiecte de mediu, energie si transporturi.

CE a adoptat Programul pentru Infrastructura Mare pentru 2014-2020

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational pentru Infrastructura Mare al Romaniei POIM) pentru perioada 2014-2020, in valoare de circa 9,5 miliarde euro din fondurile UE, aproape jumatate din cele 23 miliarde euro alocate Romaniei, vizand proiecte din transporturi, energie si mediu.

Victor Ponta anunta ca Guvernul amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, dupa afirmatiile lui Dan Mihalache

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, sustinand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, insa stia ca masura ar fi agreata si de presedintele Klaus Iohannis, dar ca l-a auzit, la tv, pe seful Cancelariei prezidentiale infirmand acest fapt. Ponta a intervenit cu acest anunt intr-o emisiune a postului B1 TV, dupa ce, in aceeasi emisiune, seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca nu presedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea sa majoreze indemnizatiile demnitarilor, potrivit Mediafax.

Miliardele de euro din Programul pentru Infrastructura Mare au aprins imaginatia politicienilor. Corina Cretu: Calatoria cu trenul se va reduce cu 20%

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat vineri, la Palatul Victoria, impreuna cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, decizia de aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020. Programul, care cuprinde si Master Planul General de Transport, le-a dat aripi politicienilor, care s-au intrecut in declaratii pompoase.

Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar. Medici: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Premierul Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar.

Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors miercuri la Bucuresti si a venit cu un nou look. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o serie de fotografii in care premierul Victor.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: De pe 5 iunie nu am mai vorbit deloc

Victor Ponta reactioneaza la atacul presedintelui Klaus Iohannis. O precizare utila pentru opinia publica - Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu.

PNL ataca la CCR respingerea urmaririi penale a lui Victor Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anuntul privind depunerea.

Esecul lui Victor Ponta, esecul unei generatii

Esecul lui Victor Ponta in politica romaneasca este una dintre cele mai mari drame pe care le puteam avea in acest moment. Un personaj tanar, care parea talentat pentru politica si care nu dadea semne ca si-ar fi dorit mai mult decat i se cuvine s-a transformat intr-unul dintre cei mai dispretuiti politicieni din ultimii 25 de ani. in el s-au strans toate frustrarile unei intregi generatii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )