Libnet.ro
UNICEF

12:15

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Hotnews Hotnews,
 Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei. continuă pe Hotnews

Ajutoarele de 1 miliard euro: Patronii IMM care au propus modificarile cer Guvernului sa aplice varianta care va fi aprobata de Parlament

Nu este clar ce reguli se vor aplica pana la urma la impartirea ajutoarelor de stat de 1 miliard de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale. Acum patronii de firme mici si mijlocii grupati in Consiliul National al IMM-urilor cer Guvernului sa aplice varianta care va fi adoptata de Parlament pentru OUG 1302020 si sa nu mai faca alte modificari.

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

Uniunea Europeana aloca 150 de milioane de euro pentru livrarea de produse medicale esentiale

Uniunea Europeana UE) ofera un ajutor financiar in valoare totala de 150 milioane euro unui numar de 18 state membre si Marii Britanii pentru a acoperi cheltuielile legate de livrarea in Europa de produse.

CULTURA Milioane de euro pentru revitalizarea unor monumente istorice

Ministrul Culturii a semnat contractele de finantare aferente proiectelor de restaurare si revitalizare a unor monumente istorice, cu un buget total de 16 milioane de euro. Apelul a fost lansat in perioada iunie - noiembrie 2019 in cadrul Programului RO-CULTURA, finantat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Noua monumente istorice din tara vor beneficia de fonduri nerambursabile si vor fi restaurate in urmatoarele luni, cheltuielile ridicanduse la 77 milioane de lei aproximativ 16 milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )