Libnet.ro
UNICEF

21:45

3 milioane euro pentru primul Centru de Formare Profesionala Integrata din Romania. Unde se va construi

Adevărul Adevărul,
3 milioane euro pentru primul Centru de Formare Profesionala Integrata din Romania. Unde se va construi

Primul centru de formare profesionala integrata din Romania va costa aproximativ trei milioane de euro, iar investitia se va face cu bani europeni. continuă pe Adevărul

Romania a importat trandafiri de 16,68 milioane euro si a exportat de 13,91 milioane euro. Importurile facute de rusi au fost de 28 milioane de euro

In primele 11 luni ale anului trecut, Romania a importat trandafiri in valoare de 16,68 milioane de euro si a exportat trandafiri in valoare de 13,91 milioane euro, arata datele publicate marti de Eurostat.

Despagubiri de 12 milioane de euro pentru calatori, in 2017, din cauza intarzierilor si anularii curselor

Peste 42. 000 de pasageri care au calatorit din Romania au fost afectati de intarzieri, anulari si supraincarcari ale curselor, in 2017. Din acest motiv, calatorii ar fi trebuit sa primeasca despagubiri de circa 12 milioane de euro. Zborurile catre.

Calatorii romani pierd anual 22 milioane de euro pentru ca nu reclama zborurile anulate, intarziate sau supravandute. Cum sa obtii despagubiri

Cea mai mare parte a calatorilor romani nu stiu ca au dreptul la despagubiri in cazul in care zborul lor are intarzieri sau este anulat. Anul trecut, s-au inregistrat 782 de incidente care au condus la situatii neplacute pentru pasageri pierderea zborului de legatura, pierderea unor zile de concediu, costuri suplimentare pentru intoarcerea acasa etc.

Care sunt companiile aeriene cu cele mai multe intarzieri si anulari de zboruri. Despagubiri de milioane de euro pentru pasagerii romani

In 2017, pasagerii companiilor aeriene ar fi trebuit sa primeasca despagubiri in valoare de milioane de euro din cauza intarzierilor sau anularii curselor, iar zborurile catre Turcia detin recordul la aceste capitole.

Digi a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut, de peste cinci ori mai mare decat in anul anterior, potrivit raportului financiar preliminar publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Inovatie in medicina: Ponderas investeste 3 milioane euro in roboti chirurgicali

Ponderas Academic Hospital lanseaza un program integrat de chirurgie minim invaziva si robotica. Programul aduce ca noutate prezenta a doua sisteme de chirurgie computerizata, daVinci Xi. Unul dintre roboti va fi destinat blocului operator, iar cel.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,1 milioane de lei 14,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 14,2 milioane de euro 66,5 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,5 milioane de lei 14,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 24 milioane de lei).

Banca Transilvania a pregatit aproximativ 32 de milioane de euro pentru 33,23% din Victoriabank

Banca Transilvania TLV) a anuntat, ieri, ca a initiat oferta de preluare obligatorie a valorilor mobiliare emise de Victoriabank din Republica Moldova, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Ministerul Finantelor a atras 251,6 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, miercuri, 251,6 de milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 36 luni, la un randament mediu de 0,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). Valoarea nominala a emisiunii a fost de 200 de milioane de euro, insa bancile au suprasubscris oferta, pana la 308,6 milioane de euro, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )