Libnet.ro
UNICEF

23:30

Militar condamnat pe viata, eliberat din Penitenciarul Focsani. Mai avea de executat 99 de ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Militar condamnat pe viata, eliberat din Penitenciarul Focsani. Mai avea de executat 99 de ani de inchisoare

Un militar care in 1996 a dezertat din unitatea in care efectua stagiul militar si a omorat doi politisti, fusese condamnat pe viata, dar a fost eliberat din Penitenciarul Focsani, potrivit. continuă pe Antena3

Militarul condamnat pe viata pentru ca a omorat doi politisti, eliberat din Penitenciarul Focsani

Laurentiu Cotea a efectuat 21 de ani din pedeapsa, iar magistratii Judecatoriei Focsani au decis punerea in libertate conditionata.

Politistul fotografiat in timp ce statea in genunchi in fata superiorilor a fost eliberat din functie (FOTO)

Seful Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera, Aurelian Miu, surprins intr-o serie de fotografii stand in genunchi in fata unor superiori, a fost eliberat din.

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a eliberat din functie pe comisarului sef Aurelian Miu

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a eliberat din functie pe comisarul sef Aurelian Miu, sef al Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, cel care statea in genunchi.

Seful PMP, Traian Basescu: Fratele meu e grav bolnav, la Jilava. Nu mai poate sa mearga, nu ii mai circula sangele. Trebuia eliberat din septembrie, anul trecut

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, la postul de televiziune B1, ca fratele sau, incarcerat la penitenciarul Jilava, este grav bolnav si ar fi trebuit sa fie eliberat in luna septembrie, anul trecut.

Mircea Basescu e in STARE GRAVA: Nu mai poate merge. TREBUIA eliberat din septembrie!

Mircea Basescu se afla in stare foarte grava la Penitenciarul din Jilava, a spus Traian Basescu, precizand ca fratele sau a suferit interventii urgente din partea medicilor. inchis pentru 4 ani,.

Dica eliberat din functie de SCM Pitesti

Nicolae Dica a fost eliberat, oficial, din postul de antrenor al echipei SCM Pitesti, echipa pe care a promovat-o in Liga 2.

Carmen Dan: Aurelian Miu, seful Serviciului Control din Politia de Frontiera, eliberat din functie

Seful Serviciului Control din Politia de Frontiera, Aurelian Miu, a fost eliberat din functie, a anuntat marti ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, citat de Agerpres.

Anna Grzelonska, noul director general al NN Asigurari de Viata incepand din 1 iulie 2017

Anna Grzelonska, in prezent director de operatiuni al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numita in functia de CEO n. a director general) al NN Asigurari de Viata, mandatul acesteia incepand din data de 1 iulie 2017 si fiind supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara, a anuntat miercuri asiguratorul. Anna Grzelonska il inlocuieste pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia incepand din 1 aprilie 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )