Libnet.ro
UNICEF

19:31

Un militar a fost gasit mort in post la o unitate din Arges

Adevărul Adevărul,
Un militar a fost gasit mort in post la o unitate din Arges

Un militar de la Unitatea Babana din Arges a fost gasit decedat, marti dimineata. Barbatul in varsta de 33 de ani se afla in timpul serviciului. continuă pe Adevărul

Militar gasit mort in post la o unitate din Arges. Cum s-a intamplat tragedia

Un militar in varsta de 33 de ani a fost gasit mort in post, la o unitate din Babana, judetul Arges. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a constatat ca militarul ar fi murit din cauze naturale, in timp ce efectua serviciul de santinela. Pe corpul militarului nu s-au gasit urme de violenta. in [] .

Sebastian, romanul disparut vineri in Italia, a fost gasit mort

Presa italiana anunta ca tanarul roman de 20 de ani, care a disparut vineri in Idice, in zona Bologna, a fost gasit mort. Sebastian Vasile Motani, de 20 de ani a fost dat disparut de parinti.

Tragedie in aceasta dimineata. Militar gasit mort in post

Un militar a fost gasit mort in post, in urma cu putin timp. Soldatul era de garda intr-o unitate militara din judetul Arges. Barbatul in varsta de 33 de ani, a fost gasit mort in localitatea .

DOLIU! A fost gasit mort in raul Putna...

Un barbat, in varsta de 70 de ani, a alunecat si a cazut, vineri seara, in Cascada Putnei, acesta fiind gasit mort, dupa cateva ore de cautari, la circa 100 de metri in aval, agatat de in radacini de.

Ce soc! Vestea care a CUTREMURAT Romania! Sebastian a fost gasit MORT. Cadavrul lui plutea pe un lac, in Italia

Un roman dat disparut in Italia de vineri a fost gasit mort sambata, la circa13 kilometri de Bologna. Este vorba despre tanarul Sebastian Vasile Motani, in varsta de 20 de ani, a caruit siparitie.

TRAGEDIE in Italia! Un roman a fost gasit mort intr-un rau

Un roman din Italia, in varsta de 20 de ani, a fost gasit mort, sambata, in apropiere de Bologna.

TRAGEDIE in Vrancea! A fost gasit STRIVIT sub un tractor...

Un padurar din comuna Homocea, judetul Vrancea, in varsta de 55 de ani, a fost gasit, duminica, fara suflare sub un tractor rasturnat.

Noi dezvaluiri in cazul retelei de proxeneti din Arges. Un agent de politie este cercetat in dosar

Apar noi dezvaluiri in cazul retelei de proxenetism din Arges. Printre cei chemati la audieri se afla si un agent de politie. Saptamana trecuta politistii argeseni au descins la nu mai putin de 42 de.

Cainele a supravietuit miraculos, dupa ce a fost gasit in mare, la 220 de kilometri distanta de tarm (VIDEO)

Cainele a supravietuit miraculos, dupa ce a fost gasit in mare, la 220 de kilometri distanta de tarm. Nimeni nu stie insa cum a ajuns animalul acolo si cat timp a petrecut pe mare. Norocul lui a fost.

Descoperire socanta intr-o padure din Vrancea. Un barbat a fost gasit strivit de un tractor

Un barbat de aproximativ 55 de ani a fost gasit decedat duminica intr-o padure din satul Costisa, comuna Homocea, strivit de tractorul cu care acesta incercase sa scoata un bustean din padure, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )