Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un militar roman, ranit in timpul unui exercitiu de antrenament in Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Un militar roman, ranit in timpul unui exercitiu de antrenament in Marea Neagra

Un militar roman a fost ranit, joi, in timp ce incerca sa coboare dintr-un elicopter, pe o franghie, in timpul unui exercitiu la Marea Neagra. Potrivit surselor oficiale, militarul s-a dezechilibrat si a cazut. continuă pe România Liberă

Scafandru de lupta de la Fortele Navale, ranit in timpul unui exercitiu. A cazut de la inaltime pe fregata Regele Ferdinand

Un scafandru de lupta a fost ranit, joi, 21 septembrie, in timpul unui exercitiu efectuat in largul Marii Negre. El a cazut de la inaltime pe cand cobora in rapel, din elicopter, pe puntea fregatei Regele Ferdinand.

Un militar s-a accidentat in timpul unui exercitiu pe fregata Regele Ferdinand

Un militar a fost ranit in timpul unui exercitiu in care era implicata fregata Regele Ferdinand si un elicopter.

Militar din cadrul Fortelor Navale, ranit in timpul unui exercitiu

Un scafandru de lupta din Fortele Navale Romane s-a accidentat astazi prin cadere, pe timpul executarii unor antrenamente de insertie prin procedeul fast rope coborare in rapel), executat intr-un raion maritim, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN), trimis Redactiei.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand

Un militar roman a fost ranit joi in timpul unui exercitiu. Militarul se afla pe fregata Regele Ferdinand si efectua un exercitiu in largul Marii Negre, potrivit Ziua Constanta. Se pare ca.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand dupa ce a cazut din elicopter in timpul unei exercitiu (VIDEO)

UPDATE:Militarul roman ranit in cadrul unui exericitiu era scafandru. Acesta actiona in cadrul unui exercitiu in care trebuia sa coboare din elicopter pe franghie la bordul.

Incident in largul Marii Negre. Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand

Un scafandru militar roman s-a prabusit de la inaltime in timp ce incerca sa coboare in rapel, dintr-un elicopter, potrivit reporterntv. ro. Acesta ar fi trebuit sa ajunga la.

VIDEO. Accident in timpul marelui exercitiu militar al Rusiei. Un elicopter a tras spre civili

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus. Accidentul nu a fost confirmat.

Un scafandru al fortelor Navale s-a accidentat in timpul unui antrenament de coborare in rapel

Un scafandru de lupta din Fortele Navale Romane s-a accident, joi, dupa ce a cazut in timpul unor antrenamente de coborare in rapel, executate intr-un raion maritim, informeaza Ministerul Apararii Nationale. Militarul, constient si in stare labila, a fost preluat de un elicopter si transportat la spital pentur investigatii.

Madalin Stoica, ultimul militar roman ucis in Afganistan, a fost inmormantat la Buzau

Eroul sublocotenent p. m. Madalin Stoica, militarul ucis vineri, 15 septembrie, in Afganistan, in timpul unei misiuni de patrulare, a fost inmormantat joi la Buzau, la funeralii participand cateva sute de persoane.

Mesajul dur al unei sotii de militar roman pentru cei care cred ca a lupta in Afganistan inseamna sa fii mercenar

O mama, sotia unui militar veteran al Teatrelor de Operatii a publicat un mesaj dur la adresa celor care considera ca militarii romani care lupta pe fronturi straine cum e cel din Afganistan sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )