Libnet.ro
UNICEF

23:00

Militarii romani vor face parte din forta de elita a NATO

România Liberă România Liberă,
Militarii romani vor face parte din forta de elita a NATO

Doua detasamente de militari din Fortele Terestre Romane vor face parte, timp de doi ani, din Forta. continuă pe România Liberă

Tudor Ciuhodaru: La ora actuala, 1 din 25 de pacienti cu coronavirus face parte din personalul medical (VIDEO)

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar Spitalul Clinic de Urgente Nicolae Oblu Iasi, este de parere ca folosirea tuturor spitalelor atat pentru pacientii depistati cu COVID-19, cat si pentru cei care sufera de.

Se dau bani de la stat! Ce categorii de romani vor primi 180 lei in plus

In sedinta de Guvernului Orban din 14 octombrie, s-a dat o decizie pentru pensionarii de peste 75 de ani. Acestia vor primi de la stat vouchere de masa calda. Conform lui Marcel Bolos, masura ii avea in vedere pe cei cu pensii sociale. Astazi aflam ca aceasta masura se va apica retroactirv, pe 4 luni, .

Oficial de la Casa Alba: O parte din banii care par sa curga spre familia Biden vin din Romania. Cred ca veti vedea si o conexiune romaneasca zilele viitoare

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, sustine ca o parte din sumele de bani care par sa curga spre familia Biden vin in principal din Romania, Ucraina si China. Oficialul american este de parere.

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Elevii romani vor sa fie testati pentru Covid-19, iar statisticile din spatele deciziei sunt ingrijoratoare

Foarte multi romani sunt de parere ca deschiderea scolilor a dus la explozia cazurilor de coronavirus in Romania, iar o solicitarea a Consiliului National al Elevilor intareste acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )