Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oficial de la Casa Alba: O parte din banii care par sa curga spre familia Biden vin din Romania. Cred ca veti vedea si o conexiune romaneasca zilele viitoare

B1 B1,
Oficial de la Casa Alba: O parte din banii care par sa curga spre familia Biden vin din Romania. Cred ca veti vedea si o conexiune romaneasca zilele viitoare

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, sustine ca o parte din sumele de bani care par sa curga spre familia Biden vin in principal din Romania, Ucraina si China. Oficialul american este de parere. continuă pe B1

COVID-19: Spania, prima tara din Europa care atinge pragul de 1 milion de cazuri

Spania a devenit oficial miercuri primul stat din Europa care depaseste pragul de un milion de infec.

Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana. Acolo se duc banii nostri

In pofida unei pandemii care a devastat economia mondiala, niciodata nu a fost creata atata bogatie in China ca in anul 2020, indica un clasament anual, conform caruia numarul de miliardari chinezi a crescut din nou in acest an, anunta AFP. Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana Astfel, raportul Hurun care .

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

Pedeapsa primita de un tanar din Prahova care si-a maltratat iubita minora si a filmat agresiunile El s-a filmat in timp ce ii spargea fetei pahare in cap

Un tanar din Ploiesti care s-a filmat in timp isi maltrata iubita, careia ii spargea pahare in cap si pe care o ameninta si injura, a fost condamnat la 12 ani si 9 luni de inchisoare pentru infractiunile de lovire sau alte violente, viol, lipsire de libertate si violarea vietii private, pedeapsa definitiva data de Curtea de Apel Ploiesti fiind mai mare decat cea dictata in prima faza de Judecatoria Ploiesti, scrie News. ro.

Ingredientele din bucatarie care te scapa de buruienile din curte. Uiti de smuls si sapat cu ele

Vremea frumoasa de afara parca te invita sa faci curatenie in jurul casei. Daca nu stii ce sa mai faci pentru a scapa de buruienile din curte, poti incerca cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie. Sunt variante ieftine si naturale. Scapa de buruienile din curte cu ingrediente din bucatarie Dupa o vara in .

CORONAVIRUS |Lista spitalelor din Prahova care preiau pacienti Covid-19, suplimentata prin ordin al ministrului Sanatatii

Lista spitalelor din Prahova care preiau pacienti testati pozitiv pentru noul coronavirus a fost suplimentata prin ordin al ministrului Sanatatii, doua unitati private fiind introduse in circuitul de.

Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar. Uita de frecat, lasa doar la inmuiat

Dupa un anumit timp, petele inestetice de calcar care apar pe robinetele si pe chivetele de inox sunt extrem de neplacute, dar poti sa scapi rapid de ele, cu ajutorul unui ingredient pe care oricine il are in bucatarie. Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar Petele care apar pe robinete si .

Alegeri SUA 2020. Ce ar insemna o victorie a democratului Joe Biden la Casa Alba

Multe dintre principelele probleme ale lumii nu se vor schimba ca rezultat al schimbarii administratiei sau a tonului adoptat de Washington in caz ca invingator in alegerile din 3 noiembrie va fi democratul Joe Biden.

Statul ar putea acoperi o parte din pierderile HoReCa din pandemie

Proprietarii de restaurante negociaza cu Guvernul astfel incat statul sa compenseze o parte din banii pierduti pe fondul restrictiilor care au impus inchiderea localurilor. Discutiile vizeaza momentan acoperirea a 20% din diferenta de cifra de afaceri de anul trecut si cea din acest an, scrie profit. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )