Libnet.ro
UNICEF

00:07

Minerva, previziuni pentru 2021. Schimbarea, belsugul si norocul in dragoste marcheaza noul an (VIDEO)

B1 B1,
Minerva, previziuni pentru 2021. Schimbarea, belsugul si norocul in dragoste marcheaza noul an (VIDEO)

Minerva a discutat, in platoul B1 TV, despre shcimarile care vor avea loc in anul ce vine. 2021 se anunta mai bugat dar si mai bune pentru romani, iar industria ospitaliera ar urma sa isi revina dupa ce a fo. continuă pe B1

Numerologul Romeo Popescu, previziuni pentru 2021. Cele mai norocoase cifre de destin anul viitor

Numerologul Romeo Popescu a prezentat, duminica, intr-o editie speciala Subiectiv, previziunile numerelor pentru anul 2021. Potrivit acestuia, cei mai favorizati vor fi cei cu numere de destin impare.

Bianca Dragusanu incepe o noua viata. Ce si-a propus pentru 2021

Desi viata a incercat-o dur si a trecut prin divorturi, despartiri si scandaluri, Bianca Dragusanu nu renunta asa usor si se declara pregatita pentru un nou inceput. Bianca Dragusanu incepe o noua viata Astfel ca Bianca Dragusanu are de gand sa mai imbrace rochia de mireasa, chiar daca, momentan, lucrurile nu stau atat de roz .

Guvernul urmeaza sa aprobe miercuri OUG cu privire la masurile prevazute in bugetul pe 2021. Schimbarea prefectilor si a subprefectilor, pe ordinea de zi

Guvernul urmeaza sa adopte miercuri ordonanta de urgenta cu privire la masurile de sprijin prevazute inbugetul pe anul 2021. De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei de miercuri se aflaun.

Odata cu campania de vaccinare putem visa la distractie: Ce festivaluri si concerte sunt programate pentru 2021

Agentiile de booking si organizatorii de concerte au inceput sa anunte noi evenimente pentru vara anului viitor, in contextul in care pandemia e in continuare o problema actuala. Din fericire, a inceput campania de vaccinare si sunt semne ca lucrurile vor reveni la normal, sau la o forma mai light de normalitate, pana atunci. Ne uitam cu optimism la 2021 si va prezentam o lista cu evenimentele importante care au fost reprogramate.

Proiectul de buget pentru 2021 mizeaza pe un deficit de 7% din PIB

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca bugetul pe anul 2021 va fi construit cu un deficit de 7% .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )