Libnet.ro
UNICEF

13:15

Proiectul de buget pentru 2021 mizeaza pe un deficit de 7% din PIB

România Liberă România Liberă,
Proiectul de buget pentru 2021 mizeaza pe un deficit de 7% din PIB

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca bugetul pe anul 2021 va fi construit cu un deficit de 7% . continuă pe România Liberă

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Bianca Dragusanu incepe o noua viata. Ce si-a propus pentru 2021

Desi viata a incercat-o dur si a trecut prin divorturi, despartiri si scandaluri, Bianca Dragusanu nu renunta asa usor si se declara pregatita pentru un nou inceput. Bianca Dragusanu incepe o noua viata Astfel ca Bianca Dragusanu are de gand sa mai imbrace rochia de mireasa, chiar daca, momentan, lucrurile nu stau atat de roz .

Numerologul Romeo Popescu, previziuni pentru 2021. Cele mai norocoase cifre de destin anul viitor

Numerologul Romeo Popescu a prezentat, duminica, intr-o editie speciala Subiectiv, previziunile numerelor pentru anul 2021. Potrivit acestuia, cei mai favorizati vor fi cei cu numere de destin impare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )