Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Antena3 Antena3,
Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia. continuă pe Antena3

Ministerul Afacerilor Externe recomanda romanilor care se afla in scop turistic sau tranziteaza Germania, Franta sau Spania sa revina de urgenta in tara

Ministerul Afacerilor Externe recomanda romanilor aflati in Spania, Franta si Germania ca, in contextul evolutiei coronavirusului, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

Coronavirus in Romania. 15 recomandari de la Ministerul Afacerilor Interne: Nu intotdeauna infectarea este vizibila prin simptome

Nu in toate cazurile infectarea cu noul coronavirus COVID-19) este vizibila prin simptome specifice tuse, febra, dificultati in respiratie), avertizeaza Grupul de Comunicare Strategica din cadrul MAI, care a emis un numar de 15 noi recomandari pentru prevenirea raspandirii virusului.

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in tara

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in Romania, dupa ce Ungaria si Serbia au impus restrictii extrem de dure privind tranzitarea acestor state. Oamenii vin acum prin Albania si ajung in Vama Giurgiu.

Coronavirus |Ministerul Afacerilor Interne recomanda pastrarea distantei de 1,5 m fata de alte persoane si evitarea imbratisarilor si saruturilor

Pentru prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19), Ministerul Afacerilor Interne recomanda o serie de 15 masuri, intre care se numara evitarea zonelor aglomerate, inclusiv a locurilor de joaca si a statului la cozi, precum si a gesturilor de.

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Bogdan Aurescu a vorbit, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele B9, despre necesitatea continuarii procesului de adaptare a NATO

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat, marti, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele Formatului Bucuresti 9 B9), de la Vilnius, Lituania. Aurescu a vorbit , despre necesitatea continuarii procesului de adaptare a NATO, iar miercuri va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 30 de ani de la obtinerea independentei Lituaniei.

Lista de recomandari pentru clientii magazinelor: Pastrarea unei distante de siguranta de minim 1 metru Folosirea manusilor de unica folosinta

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a avut, pe data de 11 martie 2020, o intalnire cu reprezentantii si membrii Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), pentru a discuta masurile cele mai potrivite care se impun, in actualul context, pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus COVID-19, ajuns la faza de pandemie. Cu aceasta ocazie a fost facuta o lista cu recomandari pentru clientii magazinelor. Vezi ce masuri au luat magazinele pentru a impiedica raspandirea COVID-19.

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )