Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea . continuă pe Playtech

Ministrul desemnat la Finante propune ca Biserica sa primeasca in spatiile de cazare romanii intorsi din zone afectate de coronavirus

Ministrul desemnat al Finantelor, deputatul Lucian Heius, a propus miercuri ca Biserica Ortodoxa Romana BOR) sa ii primeasca in spatiile de cazare din manastiri pe romanii care se intorc in tara si care trebuie sa stea in carantina pentru ca revin din zone afectate de epidemia de coronavirus.

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

CORONAVIRUS |Situatia in care presiunea pe sistemul de sanatate va fi foarte mare. Explicatiile lui Alexandru Rafila (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Nationale de Microbiologie, a declarat, pentru B1 TV, ca presiunea pe sistemul sanitar romanesc va fi foarte mare in cazul in care vor fi raportate foarte multe cazuri.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre vaccinul impotriva coronavirusului: Nu poti sa risti daca nu esti sigur ca nu face rau

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre aparitia vaccinului impotriva coronavirusului. Nu poti sa risti sa faci un vaccin daca nu esti sigur ca el nu produce rau persoanei respective, a spus Rafila.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre tratamentul pacientilor cu coronavirus: Daca vor aparea multe cazuri, formele usoare le tratam la domiciliu, precum o gripa

Coronavirusul se transmite in doua moduri: prin contact cupicaturile pe care le elimina un bolnav in timpul tusei sau stranutului, sau prin contact cu suprafata infectata, spuneprof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Alexandru Rafila, despre inchiderea universitatilor si a altor institutii: Ar trebui sa pregatim acest moment

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a vorbit la Antena 3 despre inchiderea unor insitutii sau a unor universitati din Romania cu scopul de limitare a raspandirii coronavirusului.

Coronavirus |Alexandru Rafila: Varful epidemiei de COVID-19 s-ar putea inregistra in aprilie

Varful epidemiei de COVID-19 s-ar putea inregistra in aprilie, spune medicul Alexandru Rafila. Acesta se bazeaza pe modul in care evolueaza alte coronavirusuri cunoscute.

Alexandru Rafila, dupa decizia de a se inchide scolile: Este o decizie politica si asta este. S-a luat!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a anuntat ca se vor suspenda cursurile. Cu toate acestea nu se pune inca problema in Romania a extinderii virusului in comunitate.

Seful SRM, Alexandru Rafila, afirma ca Italia a reactionat tardiv la epidemia de coronavirus

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a spus, luni, la Marius Tuc.

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )