Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministerul Agriculturii le va aloca fermierilor 143,34 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Agriculturii le va aloca fermierilor 143,34 milioane lei

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca le va aloca fermierilor suma de 143,34 milioane lei. Ministerul Agriculturii precizeaza ca plata catre beneficiari va fi efectuata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) si DAJ-uri in perioada imediat urmatoare, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie.

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 223,5 milioane lei anul trecut, in timp ce cifra de afaceri a scazut a 2,16 miliarde lei, de la 2,29 miliarde lei in perioada similara a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transelectrica a semnat contracte de executie de 356,9 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat, marti, ca a semnat trei contracte de executie in valoare totala de 356,9 milioane lei pentru proiectul de interes comun Linia interna dintre Cernavoda si Stalpu finantat din fonduri europene in cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei.

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

Ministerul Finantelor a imprumutat 792 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 792 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 46 luni, la un randament mediu de 3,86% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIILE DE JOI MFP a imprumutat, vineri, 20,8 milioane lei, de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, vineri, 20,8 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatiile de joi, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

E-Distributie Muntenia investeste 66 milioane lei pana la sfarsitul anului in retelele de inalta tensiune

Distribuitorul de energie E-Distributie Muntenia a anuntat joi ca desfasoara pana la finalul anului proiecte de investitii in valoare de 66 milioane de lei in retelele de inalta tensiune din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, pentru a imbunatati calitatea serviciului de distributie de electricitate si siguranta in alimentare pentru peste 405. 000 de clienti .

IGPR: Masuri asiguratorii in valoare de 5,3 milioane lei, instituite de politisti in dosare cu fraude economice

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 66 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 5. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de 3. 252 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

BVB Rulajul creste la 126 milioane lei datorita tranzactiilor din plasamentul privat cu obligatiuni Autonom

Toti indicii BVB inchid pe plus Compania romaneasca de solutii de mobilitate Autonom Services a realizat cu succes prima sa emisiune de obligatiuni in cadrul unui plasament privat in valoare de 20 milioane euro, emisiunea fiind suprasubscrisa. Obligatiunile au o maturitate de 5 ani, cu un cupon de 4,45% platibil anual, si urmeaza sa fie listate pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )