Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Agriculturii anunta ca fermierii afectati de seceta vor primi despagubiri, chiar daca legea a fost declarata neconstitutionala de CCR

B1 B1,
Ministerul Agriculturii anunta ca fermierii afectati de seceta vor primi despagubiri, chiar daca legea a fost declarata neconstitutionala de CCR

Ministerul Agriculturii anunta, joi, ca declararea ca neconstitutionala a Legii privind instituirea unui ajutor de stat pentru acordarea de despagubiri producatorilor agricoli afectati de fenomene meteorologice n. continuă pe B1

Netanyahu anunta ca toti cetatenii israelieni vor primi bani de la stat. Ce sume vor fi date

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat miercuri ca toti cetatenii vor primi o suma forfetara, ce va fi acordata o singura data, pentru atenuarea crizei economice provocate de pandemie, transmite joi dpa, preluata de Agerpres.

Ministrul Agriculturii, despre pagubele produse de seceta: Vor fi despagubiti peste 34.00 de fermieri. Suprafata despagubita va fi de peste 1,1 milioane de hectare de culturi (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, miercuri, ca peste 34. 000 de fermieri al caror culturi au fost afectate de seceta, vor fi despagubiti, suprafata culturilor compromise fiind de peste 1,1 milioane de.

Ministrul Agriculturii, despre pagubele produse de seceta: Vor fi despagubiti peste 34.000 de fermieri. Suprafata despagubita va fi de peste 1,1 milioane de hectare de culturi (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, miercuri, ca peste 34. 000 de fermieri al caror culturi au fost afectate de seceta, vor fi despagubiti, suprafata culturilor compromise fiind de peste 1,1 milioane de.

Ministerul Agriculturii pregateste 1 miliard de lei pentru fermierii afectati de seceta

Valoarea totala a schemei de ajutor de stat privind despagubirile acordate fermierilor afectati de s.

Israelienii vor primi bani de la stat, pentru atenuarea crizei economice provocate de Covid-19. Premierul Benjamin Netanyahu a anuntat ce sume vor fi date

Toti cetatenii israelieni vor primi bani de la stat, pentru atenuarea crizei economice provocate de pandemia de Covid-19, a anuntat, premierul israelian Benjamin Netanyahu. Acesta a declarat ca sumele pe care vor.

Bani in plus de la Stat. Ce romani vor primi 500 de lei in fiecare luna, incepand din acest moment

Veste buna pentru unii romani! O categorie de cetateni vor primi de la stat suma de 500 de lei in fiecare luna. Despre cine este vorba si care a fost anuntul oficialilor? Bani de la stat pentru unii romani Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede ca urmasii victimelor regimului comunist sa primeasca o .

Pensionarii cu venituri mici si persoanele fara adapost vor primi tichete de masa de la primarii. Ce valoare au si ce amenzi risca varstnicii daca le folosesc in alt scop

Pensionarii cu venituri mici vor primi tichete de masa de la primarii, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand care este valoarea voucherelor.

Copiii victimelor din inchisorile comuniste vor primi o indemnizatie lunara. Klaus Iohannis a semnat azi documentul

Urmasii detinutilor politici, victime ale sistemului comunist, instaurat din 6 martie 1945, vor primi de la stat o indemnizatie lunara in valoare de 500 de lei. Klaus Iohannis a promulgat legea miercuri, 15.

Marcel Bolos: Varstnicii de peste 75 de ani cu pensii sociale vor primi tichete de masa electronice (VIDEO)

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat, pentru B1 TV, ca persoanele cu varste de peste 75 de ani si care traiesc doar din pensia sociala vor beneficia, probabil din luna noiembrie, de tichete de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )