Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministerul Agriculturii modifica, din nou, proiectul privind vanzarea terenurilor agricole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Agriculturii modifica, din nou, proiectul privind vanzarea terenurilor agricole

Persoanele fizice din afara Uniunii Europene vor putea cumpara terenuri agricole in tara noastra daca fac parte din Acordul privind Spatiul Economic European ASEE) sau au drept de resedinta in UE sau ASEE, potrivit modificarilor propuse de Ministerul Agriculturii MADR) in noul proiect de lege privind vanzarea terenurilor agricole situate in extravilan. continuă pe Ziarul Bursa

Crescatorii de bovine depind de subventiile acordate de Ministerul Agriculturii

Noile reguli adoptate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) care trebuie indeplinite de crescatori pentru a obtine subventii pun micii fermierii intr-o situatie dificila, spune reprezentantul Asociatiei Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania ACBCR), Nicolae Burduhos.

Sorin Ovidiu Vintu este audiat in dosarul privind vanzarea Realitatea Media

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde a fost citat in calitate de martor, pentru a da declaratii in dosarul privind vanzarea actiunilor Realitatea Media.

Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca a devenit evident ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax. Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern. Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie .

VIDEO Indonezia: Vulcanul Sinabung a erupt din nou marti, proiectand o coloana de fum si cenusa de trei kilometri

Vulcanul indonezian Sinabung a erupt din nou marti, antrenand fuga a peste zece mii de locuitori dupa ce a proiect o coloana de fum si cenusa de trei kilometri inaltime, scrie AFP.

Iranienii pot accesa din nou Facebook si Twitter

Facebook si Twitter pot fi accesate din nou de catre cetatenii din Iran, la patru ani dupa ce au fost blocate in urma unor proteste anti-guvernamentale, informeaza The New York Times.

Autostrada Brasov-Comarnic, din nou amanata. Traseul se va schimba

Autostrada Brasov-Comarnic este din nou amanata, scrie adevarul. ro. De aceasta data, este vorba de niste modificari aduse la traseul soselei in zona statiunilor Sinaia, Busteni si Predeal. Astfel, viitoarea.

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul privind plata unor despagubiri de catre fostii tortionari comunisti

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat favorabil joi, in sedinta, proiectul de lege initiat de Ministerul Justitiei privind plata unor despagubiri de catre fostii tortionari, pentru faptele comise in timpul regimului comunist, transmite Agerpres.

CSM a avizat favorabil proiectul privind pensiile tortionarilor comunisti.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat favorabil, in sedinta de joi, proiectul de lege privind pensile tortionarilor comunisti, transmite Mediafax. Proiectul de lege a fost propus spre avizare in Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dupa suplimentarea ordinii de zi a sedintei de joi. Plenul CSM a avizat favorabil ultima varianta a proiectului de lege, respectiv cea care prevede despagubiri intre 25 si 70 la suta. Tortionarii condamnati definitiv pentru faptele .

CNS Cartel ALFA: Proiectul privind Rosia Montana este nesatisfacator

Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel ALFA solicita retragerea Proiectului de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, deoarece considera ca acesta este nesatisfacator, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Antonescu: Vom discuta asupra riscurilor de neconstitutionalitate din proiectul privind Rosia ...

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca asupra riscurilor de neconstitutionalitate in cazul proiectului privind Rosia Montana va exista o discutie in Parlament, dar, spre deosebire de Traian Basescu, el nu poate preciza ce va hotari Curtea Constitutionala, transmite Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede afirmatia presedintelui Traian Basescu referitoare la neconstitutionalitatea proiectului de lege privind Rosia Montana. Diferenta fundamentala fata de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )