Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Apararii cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Apararii cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA. continuă pe Ziarul Bursa

MApN cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Cocktail Holidays, vanzari de peste 18 milioane de euro in 2017, in crestere fata de 2016

Turoperatorul Cocktail Holidays a inregistrat un volum de vanzari de peste 18 milioane de euro in 2017, cu 10% mai mult fata de 2016. Pentru anul acesta, turoperatorul estimeaza o crestere cu 15% a vanzarilor.

Comisia Europeana a aprobat un grant de peste 27 de milioane de euro pentru Transelectrica

Comisia Europeana a aprobat un grant in valoare de 27,09 milioane de euro pentru Transelectrica, in vedere construirii liniei electrice de 400 kV Cernavoda - Stalpu, a anuntat joi Transelectrica, scrie News. ro.

Halep, mandria Romaniei: Simona, felicitata de Hagi, de Bute, de nationala Romaniei, dar si de Ministerul Apararii

Simona Halep le-a oferit romanilor o mare bucurie, ajungand in finala de la Australian Open, acolo unde o va intalni pe Caroline Wozniacki 2 WTA), sambata, de la ora 10. 30 Eurosport).

Ministerul Apararii: Militarul acuzat de omor la Titu a fost suspendat / El este angajat din 2009 si a avut un comportament normal

Militarul acuzat ca si-a omorat concubina intr-un coafor din localitatea Titu, judetul Dambovita, este angajat al Ministerului Apararii Nationale din 2009 si a avut pana acum un comportament normal, scrie news. ro. El a trecut cu bine de ultima testare psihologica in octombrie 2017, este divortat si are doi copii. Marti, a fost arestat, dupa ce s-a predat la Politie, fiind suspendat din functie de catre reprezentantii Ministerului Apararii Nationale MApN).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 13,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 61,9 milioane de lei 13,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 89,6 milioane de lei).

Mega-licitatie cu valoare de peste 15 milioane de euro in Alba: 7 oferte pentru colectarea deseurilor de la aproape 130.000 de locuitori

Bataie mare pentru obtinerea contractelor privind colectarea si transportul deseurilor din doua zone ale judetului Alba, cu o populatie de aproape 130. 000 de locuitori. Sapte oferte au fost depuse in cadrul procedurii de achizitie publica demarata de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ADI) Salubris Alba in septembrie 2017.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 26 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 121,4 milioane de lei 26 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 61,9 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 26 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 121,4 milioane de lei 26 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 61,9 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 19,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 89,6 milioane de lei 19,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 73 milioane de lei).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )