Libnet.ro
UNICEF

05:30

MApN cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Adevărul Adevărul,
MApN cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Adevărul

Fonduri europene 2018: Max. 1 milion Euro pentru fabricute de produse pescaresti si max. 2 milioane Euro pentru crescatorii. Consulta Ghidurile solicitantului

Statul a anuntat cand se depun cererile de finantare pentru fonduri europene de maximum 1 milion de euro pentru linii de prelucrare a produselor din peste si maximum 2 milioane de euro pentru crescatorii de peste.

Finantari de pana la 3 milioane Euro pentru startup-uri si firme romanesti din IT

GapMinder, fond de investitii de capital de risc care vizeaza startup-uri inovatoare din Romania, isi anunta intrarea pe piata locala, cu un buget initial de 26 milioane de euro. Fondul va investi in urmatorii ani in firme aflate in faza de seed sume de pana la 1 milion de euro si, potential, inca 3 milioane de euro per firma in runde ulterioare, precum si in start-up-uri aflate la prima runda de investitii sau in faza de accelerare, in care investitiile vor fi de pana la 100. 000 euro. Cine poate sa aplice pentru aceste finantari.

Faze tari:Adidasii cu care poti intra gratis la metrou tot anul; Zeci de milioane de euro pentru o stea de mare care devoreaza corali;Premiera in stiinta: ADN-ul unui om care a murit in 1827 a fost creat fara ramasitele sale

Adidasii cu care poti intra gratis la metrou tot anul. Adidasii, care se vand cu 180 de euro, contin si un abonament anual de transport in comun pentru Berlin in valoare de sapte sute de euro. Acest program i-ar putea ajuta pe doctori sa prezica moartea. Algoritmul aprobat de FDA se numeste Wave Clinical Platform si poate sa sesizeze schimbarile subtile ale semnelor vitale si poate trimite alerte cu pana la sase ore inainte de un potential eveniment fatal.

Amenzi de peste un milion de euro pentru trei companii care comercializeaza echipamente de masurarea curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul tarii noastre.

Cocktail Holidays, vanzari de peste 18 milioane de euro in 2017, in crestere fata de 2016

Turoperatorul Cocktail Holidays a inregistrat un volum de vanzari de peste 18 milioane de euro in 2017, cu 10% mai mult fata de 2016. Pentru anul acesta, turoperatorul estimeaza o crestere cu 15% a vanzarilor.

Mega-licitatie cu valoare de peste 15 milioane de euro in Alba: 7 oferte pentru colectarea deseurilor de la aproape 130.000 de locuitori

Bataie mare pentru obtinerea contractelor privind colectarea si transportul deseurilor din doua zone ale judetului Alba, cu o populatie de aproape 130. 000 de locuitori. Sapte oferte au fost depuse in cadrul procedurii de achizitie publica demarata de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ADI) Salubris Alba in septembrie 2017.

Fonduri europene 2018: Max. 38.000 Euro pentru romani care se intorc in tara sa-si faca mici afaceri, prin Diaspora Start-Up

Romani plecati in strainatate, care se intorc in tara vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 38. 000 de euro, in urma unui concurs de planuri de afaceri care ar urma sa aiba loc in vara anului 2018, in cadrul unui proiect derulat prin linia de finantare Diaspora Start-Up, sustin organizatorii pe site-ul proiectului.

Fonduri europene 2018: Max. 38.000 Euro pentru romanii care se intorc in tara sa-si faca mici afaceri, prin Diaspora Start-Up

Romani plecati in strainatate, care se intorc in tara vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 38. 000 de euro, in urma unui concurs de planuri de afaceri care ar urma sa aiba loc in vara anului 2018, in cadrul unui proiect derulat prin linia de finantare Diaspora Start-Up, sustin organizatorii pe site-ul proiectului.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 13,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 61,9 milioane de lei 13,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 89,6 milioane de lei).

Hidroconstructia va executa lucrari de constructii in Iordania, de peste 115 milioane de dolari

EximBank a emis doua scrisori de garantie bancara in valoare totala de peste 23 de milioane de dolari pentru Hidroconstructia, unul dintre cei mai mari constructori cu capital privat romanesc, facilitati care vor permite companiei derularea unui contract in valoare de 115,5 milioane de dolari in Iordania, informeaza un comunicat de presa al bancii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )