Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministerul Educatiei: 21 de scoli au fost inchise luni, din cauza vremii. Marti, sapte scoli raman inchise

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei: 21 de scoli au fost inchise luni, din cauza vremii. Marti, sapte scoli raman inchise

Ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile si pentru a evita situatiile de risc pentru elevi, autoritatile locale au decis suspendarea cursurilor in peste 20 de unitati de invatamant preuniversitar din tara. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei: 21 de scoli din 9 judete au fost inchise astazi, din cauza conditiilor meteorologice

Ministerul Educatiei anunta ca 21 de scoli din judetele Alba, Braila, Cluj, Mures, Vaslui, Ialomita, Iasi, Sibiu si Suceava au fost inchise astazi, 5 ianuarie, din cauza conditiilor meteorologice. Inspectoratele scolare judetene estimeaza ca marti vor ramane inchise 7 scoli din judetele Alba si Cluj. Orele pierdute vor fi recuperate, dupa un grafic aprobat de inspectoratele scolare, precizeaza Ministerul.

Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

21 de unitati de invatamant preuniversitar din noua judete nu au facut ore luni, din cauza vremii nefavorabile, 14 dintre acestea urmand sa-si reia activitatea marti, potrivit estimarilor inspectoratelor.

Doua scoli din Suceava, inchise din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din satale Bainet si Vascauti, comuna Musenita, au fost suspendate, luni, din cazta conditiilor meteo nefavorabile. Din cauza viscolului, pe drumul judetean Zvoristea Fratautii Noi se circula cu dificultate.

Maria Francesca, fetita romanca de etnie roma decedata de Craciun si a carei inhumare a fost refuzata de un primar in Franta, a fost inmormantata luni

Fetita de etnie roma decedata la finele lui decembrie si careia o municipalitate din suburbiile Parisului i-a refuzat inhumarea a fost inmormantata luni intr-un oras vecin, scrie AFP. Parintii fetitei sunt originari din Romania si traiau in Franta de cel putin opt ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )