Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei: in 300 de unitati de invatamant din Romania copiii vor face doar cursuri online Situatia la nivelul intregii tari

B1 B1,
Ministerul Educatiei: in 300 de unitati de invatamant din Romania copiii vor face doar cursuri online Situatia la nivelul intregii tari

Ministerul Educatiei anunta ca, in acest moment, in 300 de unitati de invatamant din tara cursurile se desfasoara exclusiv online, potrivit datelor transmise de inspectoratele scolare judetene si de. continuă pe B1

Cum isi bate Ministerul Educatiei joc de elevii din Romania. Ce a patit o eleva din Iasi

Situatie incredibila la doar cateva zile de la inceperea scolii! Ministerul Educatiei isi bate joc de copiii din Romania? Iata ce a patit o eleva din Iasi! Ce a patit o eleva din Iasi la doar cateva zile de la inceperea scolii Desi scoala a inceput doar de trei zile, iata ca apar primele probleme.

Anul scolar 2020-2021: Trei milioane de copii reincep cursurile in conditii speciale, in contextul pandemiei de coronavirus. Peste 260 de unitati de invatamant din Romania se incadreaza in scenariul rosu (FOTO)

Dupa sase luni de pandemie, luni incepe prima zi de scoala. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID-19. Dintre acestia, 100. 000 nu-si vor putea.

CORONAVIRUS |in prima zi de scoala, Liceul Militar Breaza si alte sase unitati de invatamant din Prahova trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19

Nici bine nu a inceput anul scolar 2020-2021 ca Liceul Militar Breaza si sase unitati de invatamant din comuna Gorgota, toate in judetul Prahova, trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia.

Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat cu putin timp inainte ca 263 de unitati de invatamant vor incepe noul an scolar in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca elevii vor avea ore de curs exclusiv online. Judetele in care scoala incepe in conditii bune in urma intalnirii cu inspectorii scolari judeteni, Monica Anisie a adus .

Sapte unitati de invatamant din Prahova isi suspenda cursurile pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a aprobat, in sedinta extraordinara, suspendarea cursurilor in sapte unitati de invatamant si trecerea activitatii in mediul online pentru 14 zile, in urma aparitiei unor cazuri de infectare cu noul.

Orban, raspuns arogant despre secretarii de stat care au intrat in concediu pentru a face campanie: Ministerul Educatiei nu sta intr-un secretar de stat

Premierul Ludovic Orbana declarat marti, referitor la secretarii de stat din Ministerul Educatiei care au intrat in concediu pentru a face campanie electorala, ca ministerul Educatiei nu sta intr-un secretar de stat.

Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

In contextul in care multi copii din Romania vor incepe astazi scoala online, parintii au dreptul sa stea cu ei acasa si sa fie platiti pentru asta, in anumite conditii. Legislatia.

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce a fost acuzata ca si-a batut joc de parintii din Romania: Sa vina Politia, sa ne ancheteze! Dar sa vina repede!

Inceputul noului an scolar a fost unul extrem de tensionat pentru toata lumea, dat fiind faptul ca lucrurile au stat diferit fata de restul anilor. Astfel ca, la deschiderea scolilor parintii nu au avut voie sa isi insoteasca copiii in clase sau in curtea scolii, ei fiind lasati la poarta. O poza postata de Gabriela .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )